Bonboniéram odzvonilo

Sviatok sv. Valentína je bezpochyby jedným z najromantickejších dní v roku. Prečo túto príležitosť, okrem príjemne stráveného spoločného času, nevyužiť na obdarovanie vašej milovanej osoby niečím, čo je pre ňu naozaj významné? Zabudnite na všetky čokolády, cukríky a kytice, číhajúce z každého rohu supermarketu. Ukážte svojej polovičke, že ju naozaj počúvate a viete, po čom túži. Obdarujte ju výnimočným darčekom, ktorý nielen poteší, ale zároveň vám pomôže vytvoriť nezabudnuteľné okamihy, rovnako ako zachytiť a zdieľať každú spomienku.

 

Láska so sebou prináša kúzelné okamihy, ktoré si chceme uchovať navždy v pamäti. Ak chcete svojej drahej polovičke tento rok ukázať, ako veľmi si vážite vaše spoločné chvíle a že vnímate jej túžby, máme pre vás tipy na naozaj osobné darčeky, ktoré rozhodne potešia. Oslávte sviatok svätého Valentína spolu s technológiami, na ktoré pre vás pripravila spoločnosť Huawei špeciálne zľavy.

Pre milovníkov fotografovania

Mnoho z nás to pozná – ten pocit, keď naša drahá polovička fotí každučkú spoločnú chvíľu. Večera v elegantnej reštaurácii, prechádzka v parku, návšteva romantických miest alebo guľovačka na horách – toto všetko sa skrýva v galérii jej telefónu a stále ich nemá dosť. Aby ste sa mohli fotkami spoločne kochať aj za pár rokov, je potrebné mať kvalitný fotoaparát, na ktorý spoločné fotografie vytvoríte. Špičkovú fotovýbavu majú v dnešnej dobe už aj telefóny, ktoré dokážu zachytiť všetky tieto výnimočné okamihy do úplného detailu.

 

Práve najnovšie smartfóny Huawei vám ľahko umožnia vytvárať podarené snímky a videá za akýchkoľvek podmienok. Dôkazom toho je nedávno predstavený Mate 50 Pro. S týmto smartfónom hravo zaobstaráte všetky druhy fotografií – od výnimočných portrétov, cez očarujúce scenérie krajiny urobené počas spoločného výletu, až po dokonalé fotografie a videá aj po západe slnka. Tento model predstavuje vrchol všetkých inovácií a ide o jeden z vôbec najpokročilejších smartfónov, ktoré sú dnes na trhu. Vďaka špičkovému výkonu, štýlovému a zároveň extrémne odolnému dizajnu a prepracovaným technológiám, si iste Mate 50 Pro okamžite získa vaše srdce.

 

Skvelou voľbou bude aj novinka zo známeho radu nova, a to nova 10 Pro, ktorá ponúka vysoko kvalitný duálny predný fotoaparát a tri objektívy na zadnej strane telefónu. Tie sa postarajú o perfektné portréty a makro snímky, ale aj o kvalitné fotografie aj za zhoršených svetelných podmienok.

Pre tých, ktorí žijú aktívne

Potešiť športovcov čokoládou, alebo skôr niečím, čo im pomôže k lepším výkonom? Asi ste vytušili správnu odpoveď. Ak chceme darovať niečo štýlovejšie a zároveň vysoko funkčné, netreba ďalej hľadať. V portfóliu spoločnosti Huawei nájdete mnoho zariadení, ktoré reagujú na rôzne potreby aj vkus.

 

Dokonalým darčekom pre tých, ktorí radi trávia čas aktívne, budú napríklad hodinky Watch GT 3 Pro. Tieto štýlové chytré hodinky v titánovom či keramickom spracovaní sa hodia pre každú príležitosť, takže ich váš náprotivok využije pri športe, rovnako ako v každodenných situáciách. Okrem pôsobivého dizajnu z kvalitných materiálov sú tieto športové chytré hodinky vybavené pokročilými funkciami, ako je prehľad o zdravotnom stave, vrátane neustáleho monitorovania srdcového tepu, okysličenia krvi, sledovania spánku, ale aj meraním EKG.

 

Odľahčenou voľbou môžu byť aj hodinky Watch GT 3 SE, ktoré nielen že disponujú až 100 režimami cvičenia, profesionálnym osobným trénerom, ale na jedno nabitie vydržia až 2 týždne.

Pre hudobných nadšencov

Pre mnoho ľudí je hudba neoddeliteľnou súčasťou dňa. Prečo teda nedopriať svojmu milovanému darček, ktorý bude používať vždy s úsmevom na tvári? Spoločnou vlastnosťou všetkých slúchadiel Huawei je mimoriadne dlhá výdrž batérie, krásny dizajn a kvalitný zvuk. Či už teda zvolíte akýkoľvek model, nešliapnete vedľa.

 

V príjemnej zľavovej akcii nájdete napríklad pokročilé slúchadlá FreeBuds Pro 2, ktoré využívajú najmodernejšie funkcie posúvajúce audio zážitok na novú úroveň. Sú vybavené kvalitným systémom True Sound, vďaka čomu poskytujú výrazné basy a dobrú kvalitu zvuku s bohatými detailmi. O tom tiež svedčí fakt, že Huawei FreeBuds Pro 2 obdržala certifikáciu HWA a Hi-Res Wireless Dual HD Audio. Slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 2 navyše naďalej zavádzajú nové trendy v oblasti potlačenia hluku. V porovnaní s predchádzajúcim modelom sa hĺbka potlačenia hluku zlepšila o 15 %. Ponúka tiež širšiu frekvenciu potlačenia šumu s rozsahom až 47 dB.

 

Skvelou voľbou bude aj horúca novinka medzi slúchadlami – Huawei FreeBuds 5i - ktorá vašu lásku nadchne nielen zaujímavým kompaktným dizajnom, ale aj kvalitou zvuku a dlhou výdržou batérie až 28 hodín v kombinácii s nabíjacím puzdrom. To zo slúchadiel robí ideálneho parťáka na cestovanie. Dovolenku si teda môžete užiť bez obáv, že sa vybijú v tej najnevhodnejšej chvíli.

Valentínska ponuka Huawei prináša skvelé zľavy

Nenechajte si ujsť od 6. do 19. februára valentínsku ponuku a kúpte milovanej osobe darček za skvelú cenu. Pri kúpe produktov Huawei u vybraných maloobchodných predajcov teraz ušetríte.

 

Napríklad tablet MatePad 11 získate za zvýhodnenú cenu 365 eur, hodinky Watch GT 3 Pro v dámskej verzii len za 345 eur, pánska verzia stojí po novom len 305 eur, športové hodinky Watch Fit 2 môžu byť vaše za 122 eur. V zvýhodnenej ponuke však nájdete množstvo ďalších smart hodiniek - napríklad Watch Fit za 77 eur či Watch GT 3 v dámskej aj pánskej verzii už od 195 eur.

 

Hudobní nadšenci si prídu na svoje vďaka slúchadlám FreeBuds Pro 2, ktoré v aktuálnej zľave môžu byť vaše za 179 eur. Skvelý pomer ceny a výkonu ponúknu aj FreeBuds SE za neodolateľnú cenu len 41 eur.

 

Aktuálny top model medzi smartfónmi Mate 50 pro kúpite už za 1 219 eur, štýlový telefón pre milovníčky a milovníkov sociálnych sietí nova 10 Pro je v zľavnenej cene 650 eur.