BULGARI KALEIDOSCOPIA S ANNE HATHAWAY

Kolekcia kožených kabeliek a doplnkov Bulgari pre sezónu jeseň/zima 2023 je odvážnou zmesou ikonického dizajnu, živých farieb a pôsobivých detailov. Vzdáva hold eklektickému duchu ikonického klenotníckeho domu aj sviežemu kreatívnemu prístupu. Jej názov Kaleidoscopia evokuje neodolateľnú hru odrazov, farieb a svetla. Nevyčerpateľným zdrojom inšpírácie sú rímskemu klenotníckemu domu opäť drahé kamene živých farieb. 

Ako prvá sa objavila na pultoch butikov línia JOYFUL SPRING, ktorá pracuje s úžasnou energiou a optimizmom jasných farebných tónov. Prvá téma prináša záplavu farieb aj novú kapitolu v nekonečnej metamorfóze ikony Serpenti. Tentokrát sa točí okolo kabelky Serpenti Forever Bay, ktorá je kompaktným, nenahraditeľným a moderným doplnkom. Vďaka všestrannému tvaru a nastaviteľnému retiazkovému popruhu ponúka nekonečné možnosti nosenia. Pri príležitosti 75. výročia Serpenti prichádza nadčasová kabelka Serpenti Forever Topo Handle v zlatom odtieni s uzáverom v tvare hadej hlavy, vykladaným drahými kameňmi.

Druhá línia VIBRANT SUMMER zaujme novými čarovnými variáciami materiálov, ktoré dokážu zachytiť čaro svetla. Tešiť sa môžete na niektoré z najväčších ikon z hadej rodiny Bulgari - od Serpentine Vertical Tote, cez Serpentine Pouch, až po Serpenti Forever East-West v trblietavej úprave Silver Striated. Klasický model Serpenti Forever oživuje motív Coiled Torchon, ktorý je stelesnením vášne pre nekonvenčné materiály aj inovatívne remeselné techniky, typické pre Bulgari. Odvážny kreatívny prístup reprezentujú modely Patch Denim, u ktorých sa denim objavuje ako couture prvok. Čaro sezónnych outfitov podtrhnú ďalšie zaujímavé doplnky vo sviežich farbách, ako sú napríklad nano kabelky Serpenti Reverse a Serpentine Pouch.

Línia ECLECTIC FALL predstavuje metamorfózu hada prostredníctvom trblietavých úprav materiálu, remeselných techník inšpirovaných šperkárstvom a prvotriednych materiálov. Tešiť sa môžete na "hviezdne klenoty" sveta spracovania kože - super exkluzívne kože krajty python a karung sú neobmedzenou platformou pre kreatívne experimenty. Ich kúzlo podčiarkujú krištály či metalické cvoky.

TEXTILNÉ DOPLNKY Bulgari sú ako málé klenoty, ktoré svojimi farbami dokonale podčiarknú akýkoľvek outfit. V nadchádzajúcej sezóne žiari živými farbami drahých kameňov a ikonickými detailmi. Pripravená je tiež špeciálna edícia venovaná 75. výročiu ikony Serpenti.

KOLEKCIA SLNEČNÝCH OKULIAROV pre sezónu jeseň/zima 2023 ponúka spojenie klenotníctvom inšpirovaných detailov s moderným dizajnom. Uchvátia vás nové modely z najobľúbenejších línií modného domu Bulgari, ako sú Serpenti, B.zero1, BULGARI BULGARI a Bulgari Aluminium. Tešiť sa môžete na elegantné tvary aj ikonické detaily. Nové kúsky nevtieravo kombinujú historický odkaz značky s modernými víziami a výborne vystihujú eklektickú identitu Bulgari.

Text: Redakcia

Foto: Bvlgari