Čarovné miesto pre váš svadobný deň

Každá nevesta sníva o svojej svadbe a chce, aby bola jedinečná, nezabudnuteľná, rozprávková. Okrem krásnych svadobných šiat, výzdoby a mnohých iných detailov, ktoré dotvárajú celok patrí medzi tie najdôležitejšie miesto . Práve prostredie dotvára atmosféru svadby, a preto si pri jeho výbere dajte záležať. Vychytené miesta bývajú často vopred vybookované, a preto odporúčame, aby ste si výber a zajednanie miesta svadby zaradili medzi svoje prvé položky na pomyselnom zozname, čo treba vybaviť.

Miesto pre malé aj veľké svadby

A aké miesto by sme vám odporučili my ?  Našou prvou voľbou by bol jednoznačne historický hotel Château Gbeľany. Majestátna budova kaštieľa vo vás hneď na prvý pohľad vzbudí dojem rozprávky a vy sa budete cítiť ako princezná...

Zrekonštruovaný barokový kaštieľ sa nachádza len necelých 10 km od Žiliny po ceste do Vratnej doliny. Hotel je obklopený nádherným anglickým parkom, ktorý je nielen fotogenickým prostredím pre svadobné portréty a predsvadobné fotenie, ale aj  ideálnym miestom na civilný obrad či občerstvenie pre hostí pred obradom či po obrade. Upokojujúca zeleň,  mohutné stromy a krásny zámok v pozadí  – to bude to pravé orechové.

V areáli hotela je možné zorganizovať nielen civilný obrad, ale predovšetkým svadobnú hostinu v štýlových priestoroch, kde sa prelína moderný a historizujúci dizajn. Château Gbeľany vďaka svojim rôznorodým priestorom je vynikajúcou voľbou či už plánujete malú alebo veľkú svadbu. Možností je tu neúrekom, keďže sála nie je jediným miestom, kde sa môže konať vaša svadba. Tá je práve dokonalým miesto pre väčšie svadby od 70  do cca160 hostí. Pre tie menšie môžeme spomenúť ako vhodnú voľbu vináreň či reštauráciu, a pre malé svadby iba v úzkom rodinnom kruhu zas historické salóniky. Pre menšie svadby je v letných mesiacoch zaujímavou alternatívou aj svadba pod šírim nebom v anglickom parku.

Ubytovanie na zámku

Hotel Château Gbeľany ponúka aj komfortné ubytovanie, ktorí vaši hostia určite po tak dlhom a zážitkami nabitom dni ocenia. Ba čo viac, ak všetci ostanete na jednom mieste, na druhý deň ešte stíhate prehodiť pár slov, poďakovať, rozlúčiť sa ...  či už pri raňajkách alebo pri  ,,popravkách“, ktoré  vám tu rovnako ako svadbu ochotne pripravia.

Či už ste zblízka alebo zďaleka, ubytovať tu pri maximálnej kapacite môžete až 100 hostí. Izby sú rôznorodé, ale všetky nádherné  – potešíte milovníkov historizujúceho dizajnu ako aj milovníkov jednoduchého dizajnu a dreva. DELUXE izby na prvom poschodí sú zariadené v historizujúcom štýle. Izby v podkroví sú veľmi útulné, s jednoduchými a čistými líniami a zdobí ich aj vyše 270-ročný barokový krov. Izby v moderných prístavbách zas ponúkajú unikátny výhľad do parku priamo zo súkromnej loggie, kde budete mať pocit, že ste v spojení s okolitou prírodou.

Vynikajúce jedlo a profesionálny prístup

Ďalšou neopomenuteľnou premennou vašej dokonalej svadby je dobré jedlo a kvalita služieb. A Château Gbeľany nie je láskou len na prvý pohľad, ale aj na ten druhý. Po prvom wau efekte z miesta činu  prichádza na rad druhá skúška. A aj tu Château Gbeľany uspeje bravúrne. Od prvého momentu pocítite starostlivosť a ústretový prístup. Svadobná koordinátorka z hotela Vám rada poradí vo všetkých dôležitých bodoch organizácie vašej svadby v hoteli. Prevedie vás priestormi, odporučí jedlo a ak si nie ste s niečím istí, pýtajte si radu, veď svadby tu už robia nejaký ten piatok

Château Gbeľany

Text a foto: Château Gbeľany