Cesta k sebavedomiu

V každom ročnom období potrebuje naša pleť cielenú starostlivosť. Preto vám v dvoch článkoch prinesieme novinky zo sveta krásy a starostlivosti o pleť, ktoré sú vhodné aj na jesenné a zimné obdobie. Samozrejme pridáme aj bonus vo forme najnovších vôní. 

Méthode Jeanne Piaubert - L´HYDRO-ACTIVE BIPHASE 48 HEURES (Exkluzívne len vo FAnn-parfumérie)

Značka Méthode Jeanne Piaubert predstavuje revolučné hydratačné dvojfázové sérum sľubujúce zvýšenú efektívnosť s hydratáciou až do 48 hodín. Dlhoročný výskum vyvinul HYALURO-3 komplex zložený z 3 biokompatibilných a vzájomne sa dopĺňajúcich typov kyseliny hyalurónovej v 3 molekulárnych hmotnostiach. Každá z týchto kyselín pôsobí cieleným účinkom na bunky pleti. 

Čisté prírodné zloženie pre zachovanie krásy pleti

Napriek náročnosti dvojfázového zloženia sa podarilo vytvoriť čistý, prírodný, vegánsky prípravok. Sérum rešpektuje pleť a životné prostredie, obsahuje 98% zložiek prírodného pôvodu a je zostavené bez farbív, fenosyetanolu, silikónu a parabénov.

Tento legendárny ošetrujúci produkt ponúka pleti zmyslový zážitok vďaka spojeniu vodnej a lipidovej fázy v ultraľahkej textúre s akvatickou a kvetinovou vôňou. Pre okamih osvieženia a omladenia.

Cerruti - 1881 Rêve de Roses

Oslnivá vôňa 1881 Rêve de Roses odhaľuje ružu vo všetkých jej aspektoch. Táto parfumovaná voda kombinuje štyri druhy ruží s jedinečnými a zmyselnými akordmi. Jemnosť ružových lupienkov dotvárajú krémové pudrové tóny, ktoré dodávajú zmesi ruží jedinečnosť. Kvetinový charakter vône rozvíja nádych liči, esencia talianskeho bergamotu a hrejivé ružové korenie.

Základ tvorí molekula drevitých tónov Akigalawood™, ktorá sa získava biotechnolgickou fermentáciou pačuli. Kompozíciu zahaľuje do drevitých, upokojujúcich a zmyselných prvkov. Esencia virginského cédrového dreva a upcyklované tóny santalu dodávajú drevitému základu ešte väčšiu hĺbku. 

Stendhal - ROSIS DELICATAE (Exkluzívne len vo FAnn-parfumérie)

V roku 1980 STENDHAL ako prvá značka uviedla na trh BIO PROGRAM, hypoalergénnu líniu pre citlivú pleť. Dnes na základe svojich skúseností v tejto oblasti STENDHAL uvádza na trh ROSIS DELICATAE, novú generáciu prípravkov starostlivosti o pleť určených pre ženy s citlivou, reaktívnou a oslabenou pleťou. Tieto dermatologicky testované prípravky s čistým zložením, bez parfumácie, alkoholu a farbív, vyrobené vo Francúzsku, obnovujú rovnováhu kožného mikrobiómu vďaka výťažku z ruže Centifolia.

Protective Soothing Care

Ochranný upokojujúci krém vhodný na denné aj nočné použitie ponúka kombináciu Elixir de Lys™, účinného nektáru proti tmavým škvrnám, a extraktu z ruže Centifolia, mimoriadne koncentrovanej látky, ktorá obnovuje rovnováhu mikrobiómu. Krémová textúra, obohatená o ochranný extrakt zo štvorlístka, posilňuje bariéru a upokojuje pleť.

Intenzívne hydratovaná a chránená, pleť pociťuje komfort, je odolnejšia a krajšia.

96% zložiek prírodného pôvodu – bez parfumácie – vegánske zloženie

Ultra-Soothing Extreme Care

Intenzívne upokojujúci krém je koncentrátom intenzívnych účinkov komplexu Elixir de Lys™ a extraktu z ruže  Centifolia, ktoré sú šetrné k pleti. Obohatený o extrakt embélie, tento pleťový krém v okamihu a trvácne uvoľňuje citlivú a atopickú pleť. Jeho príjemná textúra upokojuje podráždené miesta a zmierňuje svrbenie.

Dokonale upokojená a chránená, pleť pociťuje komfort a dokáže lepšie odolávať vonkajším agresívnym vplyvom.

97% zložiek prírodného pôvodu – bez parfumácie – vegánske zloženie

 

Anti-Redness Soothing Serum

Upokojujúce sérum proti začervenaniu vyniká skutočne pokrokovým zložením s komplexom Elixir de Lys™, extraktom ruže Centifolia a prírodným komplexom proti začervenanej a napätej pleti. Hodvábna, zelená textúra séra v okamihu zmierňuje začervenané miesta, pocit pnutia a zjednocuje tón pleti.

Upokojená a menej začervenaná pleť nadobúda krásu a komfort.

98% zložiek prírodného pôvodu – bez parfumácie – vegánske zloženie

Soothing Eye Care

Upokojujúci očný krém špeciálne navrhnutý pre delikátnu pleť v oblasti očných kontúr. Zloženie kombinuje komplex Elixir de Lys™, extrakt ruže Centifolia a upokojujúci komplex s organickým olejom z maslovníka a čiernou bazou. Príjemná gélovo krémová textúra v okamihu zmierňuje pocit pnutia a nekomfortu.

Jemná pleť v okolí očí je hydratovaná, vyhladená a upokojená.

97% zložiek prírodného pôvodu – bez parfumácie – vegánske zloženie

DKNY - BE DELICIOUS

DKNY Be Delicious Orchard St čerpá inšpiráciu z rušnej štvrte Lower East Side v centre New Yorku - pokrokovej štvrte s historickými koreňmi. Ikonický dizajn Be Delicious dostal podobu inšpirovanú grafitmi. Be Delicious Orchard St charakterizuje hravá potlač jabĺk v štýle street art v žiarivo neónovej žltej farbe na oslnivo ružovom flakóne.

Be Delicious Orchard St, ktorú vytvorila parfumérka IFF Natasha Côté, je vzrušujúca kvetinovo-ovocná vôňa vyžarujúca optimistickú energiu. Vôňa prebúdza zmysly iskrivou ružovou lahodnosťou. Jablko Pink Lady Apple a neónový ružový grapefruit prekypujú šťavnatým vzrušením a ružové korenie vyznieva odvážne. Zvodné kvety jazmínu a kosatca v srdci vône upútajú ženským pôvabom, kým žiarivé plody černice a granátového jablka podčiarkujú radostnú, bezstarostnú povahu. Krémové cédrové drevo zahalené do tónov kože evokuje atmosféru New Yorku a dynamickú náladu centra mesta.

Gosh - SOFT’N CLEAR LIP BALM

SOFT’N CLEAR Lip Balm je balzam na pery s výhodami lesku. Výborne sa hodí k akémukoľvek vzhľadu pier, keď im chcete dodať extra lesk. Svetlo odrážajúci a číry balzam má nelepivé, ľahké zloženie, ktoré vyhladzuje jemné linky a vytvára lesklý povrch. Je obohatený o aktívne zložky ako WAKAPAMP, ktorý vypĺňa jemné vrásky a dodáva perám objem.

Liu Jo - LOVERS

Značka Liu Jo obohacuje svoju ponuku vôní s novou líniou Liu Jo Lovers, ktorá predstavuje dvojicu vôní pre neho a pre ňu. Dvojica vôní odráža dynamiku a uvedomelosť generácie, ktorá zažíva veľké historické premeny. Vône sú intímne, jednoduché, autentické a svieže ako prvá láska.

JO
vôňa pre ženy: pôsobivá a autentická, zahalená do flakónu z ružového skla s mimoriadne ženským dizajnom evokujúcim prirodzený úsmev. Žiarivá vôňa venovaná mladej žene, ktorú bude dokonale sprevádzať v každom okamihu jej milostného románika.
Vrchné tóny tvorí jablko v karameli a ružový grapefruit. V srdci ich dotvára kvetinový akord zložený z fialky, jazmínu a pivónie.
 
U
vôňa pre mužov: moderný čistý dizajn odráža charakter moderného, očarujúceho a milujúceho muža. Svieže a aromatické tóny dotvára dotyk korenín odhaľujúci odhodlaný charakter muža Liu Jo.
Vrchné tóny talianskeho bergamotu, zázvoru a cédru v srdci dopĺňa výrazná povaha levandule, lístkov fialky a kadidla. Základ vyznieva hrejivo vďaka kombinácii čierneho ebenového dreva a ambry.

 

Naj Oleari - CLICK ON ME SPICY LIP PLUMPER

Objemový lesk na pery zvýrazní plnosť pier už za pár minút a skrášli ich farbu delikátnym, prirodzene ružovým odtieňom. Môže sa aplikovať ako podkladový či povrchový lesk, ale aj samostatne, dodáva perám v okamihu krajšiu plnosť a objem.
 
ŠPECIÁLNE AKTÍVNE ZLOŽKY
Olej z koreňa zázvoru a extrakt afrických čili papričiek: stimulujú mikrocirkuláciu a zaručujú okamžitý objemový efekt, ako aj krajšiu farbu pier.
Kofeín a vitamín B3: známe pre ich energiu dodávajúce a omladzujúce účinky.
Špeciálny komplex aminokyselín: podporou syntézy kolagénu zaisťuje predĺžený objemový efekt na perách, dodáva im zmyselnejší vzhľad, zvýrazňuje ich kontúry a zlepšuje hydratáciu pier.
Vitamín E: má antioxidačné a ochranné účinky.

 

Philipp Plein - NO LIMIT$ GOLD

Philipp Plein uvádza na trh v poradí tretiu vôňu kolekcie NO LIMIT$. Vôňa NO LIMIT$ GOLD, ktorú vytvoril Majster parfumér Alberto Morillas, jeden z najprestížnejších tvorcov vo svete vôní a tvorca predchádzajúcich kompozícií tejto kolekcie, je zážitkom, ktorý treba prežiť. Je to vôňa slnka a zlata, úspechu a pozitivity: odhaľuje príťažlivý charakter, ktorý po nanesení zahalí pokožku do charizmy a šarmu. S novou vôňou NO LIMIT$ GOLD nadobúda prítomnosť oslnivú perspektívu a úspech získava nové svetlo.

NO LIMIT$ GOLD je drevitá orientálna vôňa, ktorá od prvého okamihu odhaľuje svoju odvahu. Citrusová prenikavosť bergamotu a grapefruitu, osviežená ostrým, pikantným zázvorom, stimuluje energiu a navodzuje dojem iskrivého kreatívneho očakávania. Exotické tóny sa vynárajú s tropickou živicou elemi, zatiaľ čo elegantný vánok pelargónie sa pohráva so sviežosťou pomarančového kvetu v energickom umeleckom spojení. Zmyselne žiarivé tóny základu zvýrazňujú hĺbku ambrových drevín a benzoínu s hrejivými a krémovými nuansami vanilky, ktoré ešte viac umocňujú rafinované čokoládové tóny vzácneho pačuli.

Predstavované novinky je možné nájsť v sieti parfumérií FAnn a aj na www.fann.sk