Chalúpka ADA – váš únik do prírody

Poznáte ten pocit, keď máte chuť zbaliť sa a ujsť? Nechať všetky problémy a starosti doma a chvíľu si len užívať ticho a pokoj? Hektický život a stres nám občas dávajú zabrať, preto netreba zabúdať na oddych nielen tela ale aj mysle. Kde inde sa dá "vypnúť hlava“ lepšie ako v náručí krásnej slovenskej prírody?  

Ak hľadáte dokonalý únik a túžite po oddychu v prírode spojenom s pohodlným ubytovaním a relaxáciou máme pre vás dokonalý tip.

Vybavená pre váš pohodlný pobyt

Uprostred nádhernej oravskej prírody, ponúka svoje ubytovanie útulná Chalúpka ADA. Štýlové zariadenie chalúpky sa rozprestiera na dvoch poschodiach. Na prízemí sa nachádza plne vybavená kuchyňa s keramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu, kávovarom a všetkým, čo je potrebné na prípravu chutných pokrmov. Kuchyňa je spojená s jedálňou a obývacou izbou, vďaka čomu môže rodina či priatelia tráviť čas spolu, aj počas prípravy jedla. Dokonalú pohodovú atmosféru pri hraní spoločenských hier dotvorí zvuk praskajúceho ohňa z krbových kachlí. K dispozícii je tiež kompletne vybavená kúpeľňa s toaletou. Na prízemí sa nachádza jedna z 5 spální. Zahŕňa dve lôžka a detský kútik s hračkami a sedením. Prízemie uzatvára priestranná terasa s posedením a so vstupom priamo z obývačky.

Poschodie tvoria štyri spálne, dve 2-lôžkové a dve 3-lôžkové. Nádherné výhľady pri rannej kávičke si môžete vychutnať na balkónoch jednotlivých izieb. Rozprestrú sa pred vami vrchy Veľký a Malý Rozsutec, Šíp či celá zjazdovka.

Regeneráciu po lyžovačke či náročnej turistike vám poskytne horúca vaňa v kúpeľni na poschodí alebo 5-miestna vírivka a fínska sauna v novom wellness, ktorý je prepojený priamo s chatou.  

Počas letných mesiacov určite oceníte altánok s grilom či možnosť uvariť si kotlíkový guláš. Ihrisko so šmýkačkou a hojdačkami už čakajú pripravené na deti.

Raj pre aktívnu dovolenku

Orava je známa svojou krásnou prírodou, čistým vzduchom a bohatou históriou. Nájdete tu množstvo turistických chodníkov, cyklotrás, historických pamiatok. Deti ale aj dospelí si môžu vyskúšať svoje sily v lanovom parku Tarzánia Kubínka. Na lyžovačku si môžete vyberať hneď z troch stredísk: Ski Park Kubínska hoľa, Ski park Racibor aj Športcentrum Malá Lučivná. Ak patríte medzi aktívnych dovolenkárov, Chalúpka ADA bude pre vás skvelým východiskovým bodom pri všetkých vašich aktivitách.

Bez ohľadu na to, či ste nadšený dobrodruh, ktorý hľadá aktívny oddych, alebo človek, ktorý túži po pokoji a relaxácii, Chalúpka ADA na Kubínskej holi, bude ideálnou voľbou.

Text: Redakcia

Foto: ADA RESORTS