Charm a glamour srdca - kolekcia ZAX na Valentína

Nezabudnite, keď ide o romantiku, obdarúvanie je staré ako ľudstvo samo.

 

Čoskoro je tu opäť Valentín, sviatok lásky. ZAX Chocolate z Komárna pripravil pri tejto príležitosti špeciálnu kolekciu, ktorá je dostupná na e-shope už 24 hodín denne. Tento rok môžeme našu lásku a blízkych prekvapiť oveľa viac, ako len kvetmi. Naša Valentínska kolekcia, vyrobená zo 100% prírodných surovín, ponúka nielen oslnivý pohľad, ale aj skutočný zážitok luxusnej čokolády.

V dnešnej dobe príprava na Valentína znamená obdarovanie a prekvapenie manželky, priateľky či lásky svojho života. Môže to byť jednoduché gesto, môže byť spoločne strávený deň, alebo večer a známe kvety a čokoládky. Myslíme si, že všetci sa v tento deň chceme cítiť dôležito. (Aj keď svoju vzájomnú náklonnosť by sme si mali dokazovať každý deň, nielen na Valentína!) Napriek tomu je Valentín milým gestom, ktoré sa vždy cení. Keď máte v pláne osláviť Valentína so svojou drahou polovičkou, čo môže byť lákavejším darčekom pre špeciálnu príležitosť ako jedinečná čokoláda?

V ZAX rok čo rok plníme tie najlákavejšie sny o Valentínskych čokoládach – tento rok manufaktúra do zmyselného, ​​sladkého pokušenia zakomponuje nielen vášeň pre čokoládu, ale aj ikonickú módnu farbu. Farebná schéma dovolenkovej čokoládovej kolekcie evokuje vzrušujúci moment v histórii módy umiestnením „šokujúcej ružovej" do hlavnej úlohy, ktorej zrod v roku 1936 sa pripisuje menu legendárnej módnej návrhárky Elsy Schiaparelli. Farba, ktorá je už takmer storočie považovaná za synonymum rozkošnej smelosti a hýbateľa fantázie, ešte viac umocňuje sviežosť a romantiku čokoládového opojenia ZAX.

 

Naše Valentínske kolekcie za posledných pár rokov ponúkajú krásne symboly na vyjadrenie našich pocitov: tento rok sa do centra pozornosti dostali intímne, osobné odkazy. Objavte s nami symboly lásky, spoznajte dva najdôležitejšie prvky novej kolekcie: „veľké srdce a zmyselné ústa" – v podobe tabuľkových čokoládach, bonbónov či monokolekcií.

 

Samozrejme, nemusíme sa vzdávať ani klasických praliniek, keďže takmer 30 príchutí je stálou súčasťou našej ponuky.

 

Nezvyčajné, nervózne symetrické, drobné a obrie srdiečka budú určite veľkými favoritmi. Sú jednoduché, ale stále výnimočné svojou jedinečnou farbou. Nadčasové symboly lásky a starostlivosti: pri zostavovaní darčeka, alebo plánovaní prekvapenia sa pokojne pohrajte so srdiečkami rôznych veľkostí a farieb, nakoľko táto skutočne kreatívna, 13-dielna kolekcia ZAX na Valentína spája moderný dizajn s trvalými symbolmi hlbokej lásky. Každá čokoláda vyvoláva chuťový zážitok.

Ak si niekto myslel, že tento rok budú tóny šťastia a romantiky slabšie, máme dobrú správu, tešte sa na skutočne veľkolepého, romantického Valentína! Sľubujeme, že ZAX teraz urobí zo sviatku 2024 nezabudnuteľný zážitok vďaka svojej ideálnej kombinácii všetkých odtieňov červenej ( ružovej, krvavo červenej, alebo sýto bordovej) a samotnej čokolády, ktorá pôsobí na všetky zmysly. Napĺňa ho farbami skutočného života.

 

Bez čokolády nie je Valentín a tieto lákavé pochúťky by ste mali vyskúšať: https://sk.zaxchoco.com/collections/valentinska-kolekcia

Foto: ZAX