Doprajte svojmu telu a pleti účinný novoročný detox s ByFEMME

Pravdepodobne každý z nás má za sebou náročné obdobie spojené s koncom roka. Vysoké pracovné nasadenie, prípravy na sviatky, bohaté vianočné a novoročné oslavy a večierky… Zabehnutý denný režim a pravidelná starostlivosť o telo berú za svoje a my sa vlastne ani nemôžeme čudovať, že sa s príchodom nového roka necítime veľmi vo forme. Tento rok však môžete regeneráciu a návrat k vášmu lepšiemu ja výrazne urýchliť, a to s produktmi značky ByFEMME.

Pretože vonkajšia krása vychádza zvnútra, treba sa starať o správnu kondíciu vášho tela. Hlavným detoxikačným orgánom je pečeň, ktorá dostala v náročnom sviatočnom období naozaj zabrať a teraz ju treba podporiť. Vyskúšajte revolučný doplnok Esthe Pro Labo D.D. Powder pre prirodzenú a účinnú detoxikáciu. Je formulovaný najmä na podporu fyziologickej funkcie pečeňových buniek a celkovú vitalizáciu nášho organizmu.

Produkt vyrába Pro Labo Concept - japonská prvotriedna značka Inner Beauty, známa pre svoje ohromujúce úspechy v starostlivosti o telo a pleť. Pre jej účinky si ju obľúbili celebrity, modelky a profesionálni športovci, a tiež všetci, ktorí dbajú na krásu a zdravie. Produkty Pro Labo Concept fungujú na princípe vyčistenia čreva, dôraz je kladený na prijímanie prospešných látok a vylučovanie tých škodlivých. Vďaka tomu je možné dosiahnuť správne trávenie a sprostredkovane aj harmóniu celého organizmu.

Esthe Pro Labo D.D. Powder pracuje so silou listov Senna a mladých výhonkov jačmeňa, ktoré sú bohaté na vlákninu, minerály a vitamíny, ktoré udržujú telo čisté. Obsahujú aj skupinu antioxidačných enzýmov, ktoré blokujú rakovinové bunky v tele, a esenciálne aminokyseliny spojené s dlhovekosťou. Detoxikačný prášok by ste mali užívať denne, rozpustený vo vode alebo ovocnej či zeleninovej šťave. Vďaka nádychu lahodnej arómy matchy doplnok výborne chutí a ľahko ho tak zaradíte do svojej každodennej wellbeing rutiny. Môžete ho užívať dlhodobo alebo len na občasnú detoxikáciu tkaniva pečene.

Blahodarným elixírom nielen pre novoročný detox pleti je čistiaci rad Miracletox, zložený z jemnej čistiacej peny MIRACLETOX Advanced Facial Cleanser a tonera MIRACLETOX Advanced Essential Toner. Najlepšie výsledky dosiahnete kombináciou oboch produktov, ktoré sú vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej a problematickej.

Efektívne duo Miracletox dokonale rozpustí make-up a zbaví pleť všetkých nečistôt. Čistiaca pena s obsahom hamamelu virginského (vilín virginsky), alantoínu a žltým upokojujúcim komplexom okamžite upokojuje citlivú pokožku, bezchybne vyčistí zanesené póry a zbaví pleť nahromadených nečistôt a toxínov. To všetko bez pocitu vysušenia alebo podráždenia. Navyše zvyšuje hladinu hydratácie a má protizápalový účinok.

Toner dopraje pleti pocit úľavy a veľmi silnej hydratácie. Hydratačný duálny systém „Essential Toner“ hydratuje do hĺbky, pôsobí proti vráskam a tlmí vnútorné napätie kože. Pleť prebudí, vyhladí a rozžiari, vyrovnáva aj jej pH. Minimalizuje viditeľnosť pórov a unavenej pleti navracia svieži vzhľad. Posilňuje mikróbiom pleti a má silný antioxidačný účinok.

Produkty značiek Miracletox a Pro Labo Concept môžete zakúpiť v salónoch a obchode FEMME a online na www.byfemme.cz

O ByFEMME

Za úspešným pražským kozmetickým salónom ByFEMME stoja dve zakladateľky - Hana Olscher a Mária Beranová, dlhoročné profesionálky v odbore, ktoré vyznávajú nekompromisnú kvalitu produktov a služieb. Ich hlavnou víziou je usilovať sa o zdravú krásu - vytvára nový štandard krásy prostredníctvom nikdy nekončiaceho výskumu a tvorivých nápadov, založených na biotechnológii a nebojácnych výzvach. ByFEMME využíva najvyspelejšie a najmodernejšie technológie na trhu, spolupracuje s renomovanými vedcami a vďaka konštantnému vzdelávaniu neustále posúva svoju prémiovú starostlivosť vpred. Prináša širokú ponuku produktov a kozmetických ošetrení s využitím funkčných a neinvazívnych metód z Kórey, Japonska a Singapuru. Značka ByFEMME sa zaoberá zdravým životným štýlom a verí, že vonkajšia krása nemôže existovať bez tej vnútornej. Poslaním značky je prispievať k zdravej kráse ak predĺženiu priemernej dĺžky zdravého života. Preto distribuuje aj jedinečné japonské doplnky stravy, ktoré kombinujú tradičné východné metódy s najaktuálnejšími inováciami pre revolučné výsledky. Pod značku ByFEMME spadajú dva salóny (Maiselova, Dejvice), Femme Spa - Next Level v hoteli Andaz a obchod FEMME na Starom Meste.

Ďalšie informácie a inšpirácie načerpáte na Instagrame:

@byfemme.cz

@femmespa.cz

@miracletoxcz

@femmemiracletoxlounge