EXTRAVAGANTNÁ, KREATÍVNA, INDIVIDUÁLNA

Extravagantná, kreatívna a individuálna, to sú prívlastky, ktoré presne definujú kolekciu Kate Gray jar/leto 2023, s ktorou žena zažiari a udáva trendy. Kate Gray prináša topánky a kabelky z najjemnejších materiálov a s vysokými nárokmi na kvalitu a strih. Inšpiruje sa trendmi z vyhlásených módnych metropol. Je vždy nová a extravagantná, ale taká, aby ju bolo možné bez problémov nosiť. Ponúka jedinečnú kombináciu módy a kvality za skvelú cenu. 

V čom sú špeciálne topánky značky Kate Gray?

Vo svete KATE GRAY leží 150 rokov skúseností spoločnosti LSAG vo výrobe a dizajne obuvi. Kolekciu vyrábajú skúsení výrobcovia obuvi podľa presných špecifikácií. Jedinečný dizajnový dotyk spĺňa medzinárodné štandardy. Dokonalý strih a vysoké štandardy kvality sú nekompromisným zameraním vývoja kolekcie. Optimálny strih je tým hlavným čo inšpiruje! Na to aby mohli byť splnené tieto vysoké nároky, v spoločnosti vytvorili vlastné kopytá ušité na mieru stredoeurópskej ženskej nohe. Nielen zvonku, ale aj zvnútra bolo mimoriadne dôležité nastaviť kontrasty a tak sa dostatočne dopracovať ku kvalite.

BRIGHT SUMMER COLOURS

Splývavé letné šaty, elegantné nohavicové kostýmy alebo ležérne džínsy – vďaka týmto modelom dostávajú všetky outfity vzrušujúci nádych.

HLAVNE NECH JE TO FAREBNÉ !

Všetko, čo vás teší a robí šťastným, je dovolené. Oslavujeme kontrasty v podobe rôznofarebných podošiev vo futuristických tvaroch alebo širokej palete siluet.

BUSINESS STYLES

Hľadáte niečo vhodné ku svojmu elegantnému outfitu? Kate Gray ponúka topánky v rozličných materiáloch, jednoduchých či farebných kombináciách. Nezabudnite tiež na vhodnú kabelku či iné doplnky. 

SUMMERTIME DREAMINESS

Na záver, ešte pár inšpirácií na leto.

Foto: Humanic