Huawei P60 Pro: Osobný profi fotograf v smartfóne

Huawei je už dlho považovaný za priekopníka vo svete smartfónových fotoaparátov a jeho najnovší model Huawei P60 Pro to len potvrdzuje. Elegantné zariadenie je nabité najnovšími technologickými vychytávkami, ktorým sekunduje krásny dizajn a fotosystém, ktorý nemá v dnešných smartfónoch konkurenciu.

 

Huawei sa neustále snaží prispôsobiť a zlepšiť svoje softvérové riešenia, a to sa odráža aj v najnovšom modeli P60 Pro. Výrobca pred pár rokmi v Európe predstavil vlastný obchod AppGallery a medzičasom pribudlo aj niekoľko inovatívnych riešení, ktoré vám umožnia bez problémov používať populárne Google aplikácie, ako je YouTube či Gmail.

So špičkovým dizajnom a výkonnou hardvérovou výbavou je Huawei P60 Pro pripravený na tvrdú konkurenciu v najvyššej lige. O jeho fotografických schopnostiach najviac vypovedá fakt, že bol ocenený prestížnym rebríčkom DXOMARK, v ktorom získal prvé miesto a oprávnene sa tak môže pyšiť titulom Najlepší smartfón súčasnosti. Ďalej je tu superrýchle nabíjanie a výkonný procesor, ktoré robia z P60 Pro skutočný technologický poklad.

 

Jeho kamery sú skutočným technickým skvostom. Huawei P60 Pro vás zavedie do sveta fotografie s jeho výkonným snímačom, pokročilými algoritmami spracovania obrazu a optimalizovaným softvérom. Už sa vám nestane, že by vaše snímky západu slnka neboli tak dychberúce, ako to, čo vidíte voľným okom. P60 Pro zvládne zachytiť tieto okamihy v plnej kráse.

Top model prichádza aj s revolučným ultra svetelným teleobjektívom, vďaka ktorému môžete zachytiť aj vzdialenejšie objekty či scenérie. Rovnako funkcia Super Moon je skvelá pre fanúšikov astrofotografie, umožňuje dokonale zachytiť aj tie najdrobnejšie detaily mesiaca.

 

Výdrž batérie je ďalším z kľúčových faktorov pre každodenné použitie smartfónu. Huawei telefóny sú dlhou výdržou a dobrou optimalizáciou batérie roky známe, a ani najnovší prírastok do rodiny P nie je výnimkou. A ak sa predsa len ocitnete v situácii, keď potrebujete rýchlo nabiť telefón, rýchlonabíjací systém Huawei SuperCharge s funkciou Turbo doplní “šťavu” z nuly na polovicu iba za 10 minút!

Smartfón zároveň prináša kopu technologických vychytávok a funkcií v rámci vlastnej nadstavby EMUI 13.1, ktorá beží na operačnom systéme Android. To znamená, že aplikácie si stiahnete prostredníctvom obchodu Huawei AppGallery, v ktorom nájdete desiatky tisíc aplikácií vrátane tých najpoužívanejších zahraničných i slovenských. Nemusíte sa tak báť, že ostanete bez obľúbenej bankovej appky či napríklad navigácie alebo streamingových služieb. 

 

No a ak v AppGallery náhodou nenájdete to, čo hľadáte, je tu viacero alternatív - od treťostranových obchodov po aplikačné riešenia, s ktorými sa bez problémov prihlásite do Google účtu a môžete hravo používať napríklad YouTube, prihlásiť sa do Gmailu alebo prehliadača Google Chrome, či napríklad do Google Drive a pristupovať k svojim súborom.

Najnovší top model od Huawei je vynikajúca voľba pre tých, ktorí hľadajú smartfón s vynikajúcou kamerou, vysokým výkonom, dlhou výdržou batérie a elegantným dizajnom. P60 Pro posúva hranice toho, čo smartfón môže ponúknuť, a to vo viacerých oblastiach. Ide o technologicky nabitého asistenta, pripraveného sprevádzať vás každý deň, a zachytávať pritom tie najkrajšie okamihy.

Text: Redakcia v spolupráci s Huawei

Foto: Huawei