Jarné beauty novinky

Keď krása prichádza so spánkom - ULTRATIME NIGHT BALM-MASK

Spávame čoraz menej hodín, a tiež menej dobre. Podľa prieskumov je priemerná dĺžka spánku len 5 hodín a 48 minút, čo je naozaj málo v porovnaní so 7 až 8 hodinami spánku potrebnými nato, aby sme boli v dobrej pohode. Kvalitu spánku zhoršuje tiež stres. Následne má dopady na našu náladu a celkové zdravie. A keďže pleť odráža náš celkový stav, pohľad do zrkadla nemusí byť pri nedostatku a zlej kvalite spánku radostný.

Noc je časom, kedy na nás nevplývajú vonkajšie stresové faktory. Je časom pre dobitie bateriek tela a mysle. Počas spánku sa v pleti aktivujú mechanizmy bunkovej obnovy. Pleť získava novú vitalitu, v noci je totiž obzvlášť receptívna a pripravená prijímať výhody nočnej starostlivosti.

ULTRATIME NIGHT BALM-MASK intenzívne vyživuje pleť a obnovuje objem epidermy – od hlbších vrstiev po povrch. Ráno po prebudení je pleť viditeľne vyhladená a spevnená, vrásky a mimické linky sú zmiernené, kontúry tváre sú pevnejšie vďaka syntéze nových kolagénových a elastínových vlákien. Bunky pleti sú regenerované, žiarivosť pleti obnovená. Pleť je zamatová, svieža, pružná, vláčna, má krásny objem a jas... a navyše je oddýchnutá a pripravená na nový deň.

Kontrola rovnováhy mikrobiómu, istota zdravej pleti - PERFECT BIOTIC

100.000 miliárd mikroorganizmov, baktérií, kvasiniek a húb žije na povrchu pleti. Tento výnimočne aktívny a komplexný ekosystém, nazývaný mikrobióm, je zásadný pre zdravie pleti: chráni ju pred stresovými vplyvmi, infekciami a zápalmi. Plní úlohu ochranného štítu a dopĺňa pôsobenie bariéry pleti. Značka ANNAYAKE rozširuje svoju líniu ULTRATIME o expertný produkt, ktorý sa stará o mikrobióm pleti a bojuje proti jej starnutiu: PERFECT BIOTIC.

Každá osoba má svoj vlastný mikrobióm, unikátny ako odtlačok prstov: tento mikrobióm funguje v symbióze s bunkami pleti. Poskytuje pleti účinnú ochranu, avšak len dovtedy, kým je zachovaná krehká harmónia kožnej flóry.

Identifikujúc flóru pleti ako hlavný faktor spôsobujúci jej starnutie, značka ANNAYAKE vyvinula PERFECT BIOTIC, prvý univerzálny produkt, ktorý reguluje a zachováva zdravý mikrobióm všetkých typov pleti v každom veku. PERFECT BIOTIC je ideálny prvý omladzujúci krok v každodennom režime starostlivosti.

Pri vývoji prípravku PERFECT BIOTIC si značka ANNAYAKE zvolila trojicu prírodných aktívnych látok, ktoré sú prospešné pre mikrobióm každej pleti. Rastlinný nektár z hoje voskovej, extrakt dračieho ovocia a inovačné stabilné postbiotiká tvoria srdce zloženia.

Protivrásková inovácia - Rigenera

Značka Collistar predstavuje novú protivráskovú líniu úspešne zacielenú na trh omladzujúcich produktov. Perfektná kombinácia talianskeho výskumu a expertízy: KOMPLETNÝ RITUÁL V 3 KROKOCH

SMOOTHING ANTI-WRINKLE CONCENTRATE

Vyhladzujúci protivráskový koncentrát s delivými bunkami talianskej perily. Účinné a intenzívne protivráskové ošetrenie, ktoré stimuluje a zrýchľuje regeneráciu buniek, čím podporuje redukciu vrások. Pravá dávka omladenia už za 20 dní. 2 x 10 ml ampulky.

Aplikácia: Zlomte ampulku a stlačením spodnej časti uvoľnite 5-6 kvapiek koncentrátu. Prípravok nanášajte na celú pleť tváre a krku, alebo lokálne na vrásky. Ampulku uzavrite priloženým náhradným uzáverom. Pokračujte aplikáciou pleťového a očného krému z línie Rigenera.

SMOOTHING ANTI-WRINKLE FACE AND NECK CREAM

Vyhladzujúci protivráskový krém na tvár a krk s delivými bunkami talianskych šípok. Pleťový krém novej generácie s textúrou bez silikónov, ktorá vyživuje pleť bez jej zaťaženia. Viditeľne redukuje vrásky a zjemňuje štruktúru pleti. Vytvára v okamihu hladkú, revitalizovanú pleť. 50 ml balenie. 

Aplikácia: Jemne vmasírujte na čistú pleť tváre a krku. Používajte samostatne, alebo po nanesení koncentrátu Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate.

SMOOTHING ANTI-WRINKLE EYE CONTOUR

Vyhladzujúci a protivráskový krémový gél na očné kontúry s delivými bunkami talianskej echinacey. Ľahký, avšak hĺbkovo hydratačný krémový gél v okamihu osviežuje očné okolie a viditeľne redukuje linky a vrásky. Cielený účinok pre okamžite hladšiu pleť očných kontúr. 15 ml balenie.

Aplikácia: Malé množstvo krémového gélu jemne vmasírujte na čistú pleť očných kontúr. Používajte samostatne, alebo po nanesení koncentrátu Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate

Krása začína zvnútra - PRIME´N SET SPRAY

Bez ohľadu nato, či nosievate len ľahký make-up, alebo chodíte kompletne nalíčené, dôležité je zaistiť, aby make-up zotrval neporušene po celý deň – bez ohľadu na vaše aktivity. Najľahší spôsob, ako zaistiť, aby váš dokonalý make-up, skvelý rozjasňovač a trendová linka zostali bezchybné po celý deň, je začleniť do svojho režimu starostlivosti fixačný sprej. Náš PRIME’N SET SPRAY nielenže zafixuje make-up, ale zároveň pleť pripraví na všetko, čo ju v daný deň čaká. Jeden dôležitý krok vám zaručí, že budete vyzerať skvele po celý deň. Jednoducho mu nechajte minútku, aby sa plne absorboval a budete pripravené na všetko, čo vám deň prinesie.

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY:

KYSELINA HYALURÓNOVÁ je molekula, ktorá hydratuje pleť. Jej využitie sa často spája s omladzujúcou terapiou a pleťovými ošetreniami, ktorých cieľom je redukcia vrások a chybičiek krásy.

CITYGUARD®+ je komplex morského pôvodu. Chráni pleť pred nečistotami z ovzdušia, cigaretovým dymom, výfukovými plynmi a ťažkými kovmi. Bojuje proti oxidačnému stresu, ktorý spôsobuje poškodenie v štruktúre pleti a vedie k predčasnému starnutiu.

AKTÍVNA ZLOŽKA PROTI ZNEČISTENIU Bráni preniknutiu vonkajších nečistôt do pleti, neutralizuje voľné radikály a dopĺňa pleti hydratáciu.

GLYARIN poskytuje pleti energiu a ochranu. Je tiež veľmi účinný proti opuchom v okolí očí a vráskam.

Pre hladké a príťažlivé pery - SOFT´N TINTED LIP BALM

Nový balzam SOFT´N TINTED LIP BALM dodáva perám nielen hydratáciu, ale zároveň ich skrášľuje dotykom farby a zvýrazní vašu prirodzenú krásu. Váš nový must-have produkt na pery je obohatený o skvelé zložky, ktoré im dodajú hladký povrch, pružnosť a vláčnosť. S ľahkosťou sa kĺže na perách, zaručuje im perfektnú výživu a neodolateľný vzhľad. Balzam môžete používať samostatne pre jemný dotyk farby, alebo po nanesení rúžu pre výraznejší efekt.

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY:

WAKAPAMP je aktívnym komplexom, ktorý perám poskytne výhody omladzujúceho ošetrenia. Podporuje prirodzený lesk a výživu pier, zlepšuje ich hydratáciu. Zároveň prispieva k zvýrazneniu kontúr a krajšiemu objemu pier.

Silná dvojka proti digitálnemu starnutiu pleti - BLUE LIGHT METAMORPHOSIS

Modré svetlo je niečo, pred čím nevieme uniknúť. Vplýva na nás denne, či už cez mobilný telefón, počítač, alebo televízor. Absorbujeme omnoho viac vysoko-energetického viditeľného svetla, než pre nás príroda zamýšľala. Výsledné oxidačné procesy spôsobujú rýchlejšie starnutie pleti. Pleť sa stáva citlivejšou a často reaguje na nadmerné svetlo zlým usporiadaním melanocytov. Pleť tak vykazuje nejednotný tón a viditeľné pigmentové rozdiely.

Juvena objavila kompletne nový prístup k modrému svetlu: po prvý raz dokázala využiť efekt modrého svetla a premeniť ho za pomoci extraktu mikrorias na efektívne omladzujúce ošetrenie v dvojici pleťových produktov. 

Pleťové sérum vo forme ampulky sa môže používať denne, alebo ako intenzívna kúra. Odvracia negatívne vplyvy digitálneho stresu a premieňa ich na efektívne omladzujúce ošetrenie, ktoré viditeľne redukuje známky starnutia.

Vysokoúčinný pleťový krém odvracia negatívne vplyvy digitálneho stresu a premieňa ich na efektívne omladzujúce ošetrenie. Príjemne krémová textúra zahŕňa pleť mladistvosťou a komfortom.

Dlhotrvajúci bezchybný vzhľad a chránená pleť - Revlon ColorStay™ Collection

Trojica zložení s výbornou znášanlivosťou zmatňuje pleť a opticky ju zbavuje chybičiek krásy s intenzívnym trojitým účinkom pre bezchybný vzhľad. Hodvábne ľahké textúry a pokrokové zložky predlžujú trvácnosť líčenia, udržujú pleť sviežu, bránia rozmazaniu a prenosu make-upu. Bez pridaných parabénov, ftalátov a minerálnych olejov, obohatené o detoxikačnú zmes extraktov superpotravín – antioxidačných citrusov, aloe vera a brokolice, tieto prípravky pôsobia v prospech ochrany pleti pred agresívnymi dennými vplyvmi, akými sú stres a nečistoty, a zvyšujú odolnosť pleti pred environmentálnym znečistením.

ColorStay Grip Matte Primer: zmatňujúca podkladová báza, ktorá predlžuje trvácnosť make-upu a zaručuje bezchybný vzhľad pleti bez nežiaduceho lesku až do 16 hodín.

• S intenzívnym trojitým účinkom pleť zmatňuje, koriguje lesk, opticky zmenšuje póry a rozplýva chybičky krásy.

• Detoxikačná zmes extraktov superpotravín pleť chráni pred nečistotami a škodlivými dennými vplyvmi vrátane modrého svetla.

• Intenzívna, hodvábna gélová textúra zanecháva pleť hydratovanú, uľahčuje nanesenie make-upu a predlžuje jeho trvácnosť.

• Zmatňuje a skrášľuje pleť s efektom až do 16 hodín.

• Zloženie nie je mastné, lepivé a nevysušuje pleť – je vhodné pre všetky typy pleti.

• Bez pridaných parabénov, ftalátov a minerálnych olejov.

• Vegánske zloženie.

ColorStay Blot Matte Setting Powder: fixačný sypký púder, ktorý z pleti odsáva maz, so zmatňujúcim efektom až do 16 hodín.

• S intenzívnym trojitým účinkom pleť zmatňuje, koriguje lesk, opticky zmenšuje póry a rozplýva chybičky krásy.

• Detoxikačná zmes extraktov superpotravín pleť chráni pred nečistotami a agresívnymi dennými vplyvmi.

• Vysokoúčinné, hodvábne hladké púdre umožňujú až 16-hodinovú trvácnosť bez zaťaženia pleti.

• Vytvára matný efekt bez kriedového efektu a nežiaduceho lesku.

• 1 univerzálny transparentný odtieň vhodný pre všetky tóny pleti.

• Bez pridaných parabénov, ftalátov a minerálnych olejov.

ColorStay Lock Setting Mist: super nabitá, fixačná spŕška, ktorá vaše líčenie uzamkne s efektom až do 24 hodín.

• S intenzívnym trojitým účinkom pleť zmatňuje, koriguje lesk, opticky zmenšuje póry a rozplýva chybičky krásy.

• Detoxikačná zmes extraktov superpotravín pleť chráni pred nečistotami a škodlivými dennými vplyvmi vrátane modrého svetla.

• Znášanlivé zloženie s maximálnou trvácnosťou.

• Osviežujúca spŕška pleť pokrýva ľahkým neviditeľným závojom, ktorý bráni blednutiu make-upu.

• Bez pridaných parabénov, ftalátov a minerálnych olejov.

• Vegánske zloženie.

Intenzívna hydratácia, prirodzený proces obnovy - HYDRA THERAPY & VEGAN ORGANIC HAIR

Hydra Therapy Intense Moisturising Day Cream

Intenzívne hydratačný denný krém s ľahkou textúrou, ktorá pleť počas dňa hydratuje a dodáva jej pocit sviežosti. Obnovuje prirodzený proces obnovy a zaručuje okamžitú podporu pružnosti pleti. UV filtre pleť chránia pred škodlivými slnečnými lúčmi a pomáhajú predchádzať predčasnému starnutiu. Krém redukuje hĺbku vrások, vyhladzuje a upokojuje pleť. Vhodný pre všetky typy pleti.

Intense Moisturising Night Cream

Intenzívne hydratačný nočný krém bráni strate vody, ktorá pleť oberá o jej krásu a mladistvosť. Obnovuje vlhkosť, vyživuje pleť a napomáha k zachovaniu jej prirodzenej rovnováhy. Regeneračné zloženie dopĺňa bunkám kyslík, pričom aktivuje a posilňuje pleť. Ľahká textúra rýchlo a rovnomerne preniká do pleti. Pleť je po aplikácii vláčna, pocit suchosti a pnutia sa z nej strácajú. Krém zlepšuje pružnosť pleti a prispieva k jednotnému tónu, pričom posilňuje prirodzený jas. Prispieva k hladkej, sviežej a revitalizovanej pleti. Vhodný pre všetky typy pleti.

Intense Moisturising Serum-Elixir

Intenzívne hydratačné sérum pre vyhladenie a hĺbkovú hydratáciu pleti. Zlepšuje pružnosť a pevnosť, pričom redukuje mimické linky a vrásky. Redukuje známky predčasného starnutia. Vyhladzuje vrásky tým, že preniká do hlbších vrstiev pleti, kde stimuluje prirodzenú tvorbu kolagénu. Pomáha pleti udržať si potrebnú úroveň hydratácie, predchádza nadmernej strate vody a zmierňuje začervenanie. Sérum je vhodné pre všetky typy pleti.

Intense Moisturising Expert for Eye Contour

Intenzívne hydratačný očný krém pre vyhladenie mimických liniek a vrások, ako aj regeneráciu pleti očných kontúr s predĺženým účinkom. Obnovuje delikátnu pleť v okolí očí, dodáva hydratáciu a bráni predčasnému starnutiu. Molekulárna štruktúra zaručuje ľahkosť textúry, jej rovnomerné nanesenie a hĺbkovú absorpciu. Pri pravidelnom používaní je pleť očných kontúr viditeľne rozjasnená, pričom mimické linky a vrásky sú redukované.

REVUELE Hair Shampoo

Vlasový šampón s extraktmi moringy, makadámiových orechov a kokosu.

Tento šampón šetrne čistí vlasy, pričom ich zanecháva lesklé a vyživené vďaka kombinácii prírodných výťažkov z moringy, makadámiových orechov a kokosu. Vlasy do hĺbky posilňuje, krásne ich prevonia, vyhladí a obnoví. Je vhodný pre suché, poškodené a jemné vlasy.

REVUELE Hair Conditioner

Vlasový kondicionér s extraktmi a olejmi z moringy, makadámiových orechov, kokosu a babassu.

Tento kondicionér šetrne vyživuje a revitalizuje vlasy pomocou prírodných olejov a extraktov z moringy, makadámiových orechov, kokosu a babassu. Vlasy posilňuje, dodáva im pružnosť a dotyk tropických tónov, ktorý s vami zostane po celý deň. 

Esencia modernej, pozitívnej ženskosti - GIRL BLOOMING EDITION

Rok po uvedení vône GIRL prichádza nová kapitola jej príbehu: GIRL BLOOMING, limitovaná edícia so zaručenou, 100% optimistickou náladou. Nový zážitok, koncentrát čistej radosti, ktorý pestuje šťastie každý deň a robí všetko potrebné, aby sa svet ukázal v lepšom svetle. Prijmite toto volanie jari a oslávte najhlbšiu podstatu vašej povahy: radosť, jas a harmóniu!

Nová limitovaná edícia GIRL BLOOMING sa od pôvodnej vône GIRL odlišuje ozvláštnenou kompozíciou: oslavný kvetinový buket so sviežimi ovocnými prvkami zostavil Paul Guerlain, parfumér spoločnosti IFF. Óda na prírodu a radosť zo života, táto vegánska toaletná voda s 90% prírodným zložením má jedinečnú schopnosť prebúdzať zmysly a vzbudzovať radosť.

Aké je tajomstvo vône, ktorá dievčatám pomáha cítiť sa dobre, každý deň, v ich mysli, tele a duši? Zloženie s ohromnou dávkou neroli! Neroli je vzácna, čistá a 100% prírodná zložka zo zodpovedného, transparentného zdroja. Má intenzívnu relaxačnú schopnosť potvrdenú neurovedou.