Jesenné novinky vo svete krásy

Objavte s nami najnovšie trendy vo svete krásy. V novom článku vám prinášame pohľad na nové beauty produkty a inovatívne technológie, ktoré vám pomôžu posunúť starostlivosť o pleť na úplne novú úroveň.

COLLISTAR - LIFT HD+

Ligtingové spevňujúce sérum 

Navrhnuté pre oblasť najviac náchylnú k ochabnutiu v dôsledku straty pružnosti. Tekutá textúra hodvábna na dotyk je obohatená o 100% vodu z talianskej čajovej ruže, ktorá dokáže upokojiť pleť a zmierniť oxidačný stres. Poskytuje pleti liftingové a spevňujúce výhody, vďaka špeciálnemu zloženiu zvýrazňuje a vypína kontúry s optimálnymi výsledkami. Kombinuje LIFT HD+ komplex zlepšujúci syntézu kolagénu a elastínu s komplexom Tens-Activ® pre okamžité vypnutie pleti a extraktom talianskej čajovej ruže pre podporu pružnosti a pevnosti.

Liftingový spevňujúci krém

Zachytáva silu kozmetického liftingu vo výnimočnej textúre obohatenej o 100% vodu z talianskej čajovej ruže, ktorá preukázateľne upokojuje pleť a zmierňuje oxidačný stres. Bohatá a na dotyk príjemná textúra ľahko preniká do pleti. Posilnená technológia kombinuje trojicu zložiek: LIFT HD+ komplex pre syntézu kolagénu a elastínu, komplex Tens-Activ® pre okamžitý liftingový efekt a extrakt talianskej čajovej ruže pre podporu pružnosti a pevnosti. Intenzívnym liftingovým, spevňujúcim a omladzujúcim účinkom postupne obnovuje štruktúru pleti: epiderma nadobúda kompaktnosť a pružnosť, vrásky sú viditeľne zmiernené, tvár pôsobí vypnutým, vyhladeným a omladeným dojmom.

Liftingový krém na kontúry očí a pier

Je taktiež obohatený o 100% vodu z talianskej čajovej ruže, známu svojimi antioxidačnými a upokojujúcimi účinkami, pre okamžité aj postupné vypnutie a spevnenie pleti v okolí očí a pier. Pomocou príjemnej zamatovej textúry obnovuje pevnosť, zmierňuje nedokonalosti pleti, dvíha očné viečka, redukuje opuchy a tmavé kruhy.

Okrem kombinácie troch špeciálnych zložiek: LIFT HD+ komplex, komplexu Tens-Activ® a extraktu talianskej čajovej ruže je zloženie obohatené aj o extrakt kvetu hlohu pre zdvihnutie očných viečok, posilnenú mikrocirkuláciu, redukciu tmavých kruhov a žiarivejší vzhľad pleti.

Liftingové ampulky s okamžitým efektom

Vďaka 100% vode z talianskej čajovej ruže sú ešte efektívnejšie a poskytujú pleti cielený, okamžitý liftingový účinok spojený so spevňujúcim omladzujúcim efektom. Špeciálne zloženie obsahuje bohatú zmes aktívnych zložiek, ktoré pracujú v synergii s cieľom revitalizácie, spevnenia a vyššej pružnosti pleti. 

Ampulky sú ideálne pre rýchle povzbudenie pleti tváre, krku a dekoltu pred dôležitým stretnutím, ako aj v situáciách, keď vzhľad pôsobí unaveným a vyčerpaným dojmom, alebo ako intenzívne 7-dňové ošetrenie. Vyhladzujú linky, redukujú vrásky, v okamihu zbavujú pleť známok únavy a stresu a podporujú žiarivý vzhľad po celé hodiny

Všetky produkty nového radu LIFT HD+ sú vhodné pre všetky typy pleti vrátane citlivej. Neobsahujú silikóny, alkohol, farbivá a zložky živočíšneho pôvodu.

COLLISTAR - IMPECCABILE MASCARA WATERPROOF

Impeccabile Mascara Waterproof dodá vašim riasam objem, dĺžku, výraz aj tvar: vysokoúčinná, dlhotrvajúca maskara pre husté, krásne zvýraznené riasy, ktoré zvládnu kúpanie v mori, v bazéne aj tie najsilnejšie emócie!

Impeccabile Mascara Waterproof prichádza v plne recyklovateľnom obale v elegantnej,  modernej matnej čiernej farbe zdobenej ružovo-zlatými motívmi: dizajn je odkazom na vestibuly historických palácov v Miláne, v domovskom meste značky. Vonkajšie balenie je vyrobené z recyklovateľného FSC papiera, čo robí produkt ešte viac udržateľným. 

Bez silikónov, fenoxyetanolu a akrylových polymérov je zloženie maskary Impeccabile Mascara Waterproof vhodné pre vegánky. Obohatené o vzácnu, trvalo udržateľnú aktívnu  taliansku zložku - výťažok z gaštanov - ekologicky certifikovanú z toskánsko-emilských Apenín, ošetruje povrch rias, pokrýva ich vrstvou, ktorá ich obnovuje, hydratuje, chráni a udržiava zdravé.

Zloženie maskary je tiež obohatené o zmes rastlinných voskov – vrátane karnaubského, ryžového, harmančekového a slnečnicového - aby bolo ľahké, jemné a šetrné k riasam a udržiavalo ich zdravé a prirodzene krásne.

Impeccabile Mascara Waterproof je oftalmologicky testovaná pre citlivé oči, vhodná pre ženy s kontaktnými šošovkami a testovaná na nikel (nickel<0,0005%).

DECLARÉ SWITZERLAND - nová línia VITAMIN A BOOSTER

Prostredníctvom mastichovej živice v trojici prípravkov Vitamin A Booster značka Declaré poskytuje pleti rastlinnú alternatívu retinolu s dobrou znášanlivosťou, ktorá je vhodná aj pre citlivú pleť. 

Už po jednej aplikácii prípravky Vitamin A Booster intenzívne vyhladzujú pleť, pričom redukujú aj hlbšie linky a vrásky. Pleť náchylná k usadzovaniu nečistôt zaiste ocení antikomedogénny efekt produktov a čistý žiarivý vzhľad. Prípravky zároveň zjemňujú póry, čo je dobrou správou aj pre zrelú pleť, v ktorej sa póry rozširujú a sú viditeľnejšie aj v dôsledku strácajúcej sa pružnosti. Vďaka aktívnej zložke z mastichovej živice sa eliminuje zvýšená citlivosť pleti na svetlo, ktorú spôsobuje konvenčný retinol.  

VITAMIN A BOOSTER CREAM

Úžasne ľahký, a pritom výživný pleťový krém rozmaznáva pleť vo dne aj v noci. Efekt vitamínu A zlepšuje pružnosť pleti, zmierňuje mimické linky a vrásky. Pre pleť, ktorá pôsobí sviežim a jemným dojmom. Vegánske zloženie.

VITAMIN A BOOSTER EYE CREAM

Viditeľne redukuje mimické linky a vrásky v okolí očí, pričom podporuje rast rias. Pre nádherný pohľad. Vegánske zloženie.

VITAMIN A BOOSTER EFFECT MASK

Ľahká a výnimočne jemná liftingová maska aktivuje v pleti revitalizáciu kombináciou účinného zloženia a masážneho aplikátora. Vypína, spevňuje, osviežuje a rozjasňuje pleť v priebehu pár minút. Vegánske zloženie.

GOSH NOVINKY

LASH EXTENSION MASCARA

LASH EXTENSION maskara vytvára efekt umelých rias vďaka obsahu špeciálnych polymérov, ktoré sa dokážu zachytiť a priľnúť k riasam.
Tieto polyméry tiež umožňujú vrstvenie maskary, takže s každou vrstvou budú vaše riasy dlhšie a dlhšie. Zloženie má rovnakú trvácnosť ako vodeodolné maskary, avšak odstránite ju naozaj ľahko. Vďaka certifikátu nízkeho rizika alergie je táto maskara vhodná aj pre ženy s citlivými očami. Balenie maskary obsahuje zrkadielko, takže ju môžete nosiť všade so sebou.
 

LIP FILLER

Je váš perfektný spojenec, úžasný lesk pre okamžitý objem pier. Nielenže dodáva perám krajšie kontúry, ale zároveň ich hydratuje a dodáva im šťavnatý lesklý vzhľad. Je obohatený o aktívne zložky ako InstaPlump™ a Wakapamp, ktoré vypĺňajú jemné linky na perách a skrášľujú ich objem.
Neobávajte sa, že vaše pery vysuší: LIP FILLER totiž obsahuje komplex kyseliny hyalurónovej, ktorá pery zvlhčuje, omladzuje a udržuje ich hydratované.
 

PRIMER+ ANTI-REDNESS

Zoznámte sa s multifunkčnou podkladovou bázou, ktorá pôsobí proti začervenaniu a dokáže sa prispôsobiť každému tónu pleti. PRIMER+ ANTI-REDNESS obsahuje prispôsobivé farebné pigmenty, ktoré bránia začervenaniu.
Farba textúry tejto podkladovej bázy má svoje opodstatnenie. Keďže zelená je vo farebnej škále protikladom červenej, dokáže neutralizovať začervenania, môže ich opticky zmierniť, a dokonca aj kompletne prekryť. Podkladová báza PRIMER+ ANTI-REDNESS neutralizuje začervenania, zjednocuje tón, maskuje nedokonalosti a hydratuje pleť.
 

BOOMBASTIC CRAZY VOLUME MASCARA

S maskarou BOOMBASTIC CRAZY VOLUME MASCARA nemusíte robiť žiadne kompromisy! Riasy predlžuje a dodáva im objem, pričom ich udržuje oddelené a bez zlepencov. Unikátna nadrozmerná fibrová kefka vám teraz môže vytvoriť ohromne objemné farebné riasy, s ktorými určite vyniknete. Kefka zaručuje jednotnú aplikáciu a pokrytie rias od korienkov po končeky, výsledkom čoho sú v okamihu predĺžené a zhustené riasy. Zvýraznite sa a vytvorte si pohľad, na aký by bol hrdý aj profesionálny vizážista! Je vhodná aj pre ženy, ktoré trpia alergiami.

REVLON ColorStay Suede Ink™ Lipstick

Budúcnosť rúžov patrí intenzívnej trvácnosti, výraznej pigmentácii v jedinej vrstve a maximálnemu komfortu. NOVÝ rúž Revlon ColorStay Suede Ink dodáva perám žiarivú, príjemne pôsobiacu matnú farbu v zložení, ktoré sa neotiera. Inovačný rúž spája koncentráciu pigmentov s antioxidačným vitamínom E a unikátnym komplexom polymérov pre dlhotrvajúci efekt. Zloženie obsahuje zakomponovanú podkladovú bázu, ktorá vyhladzuje pery a zaručuje priľnutie rúžu, pričom udržuje farebné pigmenty, čím predlžuje trvácnosť farby a zabraňuje jej prenosu.

REVUELE VITAMIN C - jedinečný rozjasňujúci rituál

Vitamín C nepochybne posilňuje pleť viacerými spôsobmi: od ochrany pred vonkajšími vplyvmi, cez podporu krásy a žiarivosti, po spomalenie fotostarnutia. Prípravky novej línie REVUELE VITAMIN C pleť skrášľujú príťažlivým zdravým jasom a sú vhodné pre všetky typy pleti.
 

FACIAL CREAM CLEANSER

Prvým krokom nového rozjasňujúceho rituálu je čistiaci krém s nízkou penivosťou, ktorý šetrne odstraňuje make-up, kožný maz a nečistoty bez narušenia prirodzenej bariéry pleti. Udržuje pleť hydratovanú a vláčnu, podporuje jej žiarivosť a jednotný tón. Dodáva pleti energiu, viditeľne ju osviežuje a rozjasňuje. Vhodný pre všetky typy pleti, najmä však pre unavenú pleť, ktorej chýba energia, tento čistiaci krém pleť v jednom kroku čistí a rozjasňuje.

15% SERUM

Efektívne antioxidačné sérum s množstvom účinkov predstavuje druhý krok. Bojuje proti mdlej pleti, nerovnomernej pigmentácii, nerovnej štruktúre a mimickým linkám. Podporuje tvorbu kolagénu, čím pleť spevňuje a spomaľuje tvorbu vrások. Pri pravidelnom používaní sérum zmierňuje známky hyperpigmentácie a celkovo pleť rozjasňuje. Vhodné pre všetky typy pleti, najmä však pre pleť s pigmentovými škvrnami a nejednotným tónom, toto sérum výrazne rozjasňuje a zjednocuje pleť.
 

MOISTURIZER SPF 20

Tretím krokom je hydratačný krém s ľahkou textúrou a bohatým podielom antoxidačného vitamínu C. Chráni pleť pred škodlivým efektom voľných radikálov a fotostarnutím. Napomáha k redukcii tmavých škvŕn a pigmentových rozdielov, podporuje žiarivú a jednotnú pleť. Pri pravidelnom používaní obnovuje energiu, žiarivosť a pevnosť pleti, dodáva jej zdravý jas. Vhodný pre všetky typy pleti, najmä však pre unavenú pleť náchylnú k pigmentovým škvrnám, svojou ľahkou sviežou textúrou tento krém výrazne rozjasňuje pleť.

EYE CONTOUR FLUID

Antioxidačný a omladzujúci fluid na očné kontúry zacielený proti strate pevnosti a pružnosti delikátnej pleti v okolí očí je posledným krokom rozjasňujúceho rituálu. Zloženie s obsahom stabilnej formy vitamínu C redukuje tmavé kruhy a známky únavy. Pri pravidelnom používaní pleť očných kontúr omladzuje, zlepšuje jej pružnosť a žiarivosť. Vhodný pre všetky typy pleti, najmä však pre pleť, ktorú trápi dehydratácia a opuchy, tento fluid pleť očných kontúr rozjasňuje a spevňuje.

TEAOLOGY NOVINKY

PEACH TEA HYDRA MIST

Jemná pleťová spŕška s pravou antioxidačnou infúziou modrého čaju, kyselinou hyalurónovou a prírodnými prebiotikami pre posilnenie mikrobiómu pleti, ochranu pred negatívnymi vonkajšími faktormi a upokojenie začervenania a zápalov. 

Ľahký, biokompatibilný sprej s pH 5,3 je rýchlym a optimálnym prípravkom na okamžitú obnovu rovnováhy a upokojenie pleti. Môžete ho používať niekoľkokrát denne, a to aj na citlivú pleť, pretože neobsahuje alkohol, alergény a syntetické vône, ktoré by v pleti mohli vyvolávať zápalové reakcie.

BLACK TEA VITAMIN C MASK

Jednorazová pleťová maska s infúziou čierneho čaju, dvojitou dávkou vitamínu C a kyselinou hyalurónovou Jednorazová maska na tvár a krk Teaology je vyrobená z biorozložiteľnej elastickej bavlnenej tkaniny, ktorá je nasiaknutá organickou infúziou čaju a obohatená o koncentrovaný podiel vitamínu C. 98% zložiek prírodného pôvodu. Tonizuje, vymazáva známky únavy a rozjasňuje pleť len v priebehu 10 minút. Táto inovačná maska vyrobená z jemných, biorozložiteľných a prispôsobivých bavlnených vlákien perfektne priľne k pleti tváre a krku vďaka štyrom úchytom, ktoré zaručujú trojitý efekt: predchádzajú úniku aktívnych zložiek, podporujú ich absorpciu a spevňujú kontúry tváre.
 

MATCHA Tea ULTRA-FIRMING EYE CREAM

Vláčny krémový gél, ktorý viditeľne redukuje známky únavy, opuchy a tmavé kruhy. Pre pružnosť a energiu pleti očných kontúr. Zloženie očného krému sme obohatili o prírodné výťažky s klinicky preukázateľným účinkom na ochranu pleti pred digitálnym starnutím a znečistením. Zelená farba textúry je
prirodzenou farbou vyplývajúcou z infúzie čaju Matcha. Textúra neutralizuje pigmentové rozdiely a vytvára ideálnu bázu pod očný make-up.

Predstavované novinky je možné nájsť v sieti parfumérií FAnn a aj na www.fann.sk