Krása nikdy nespí!

Žiadna z nás nekráča po svete dokonalá a preto, keď je treba zakryť toto alebo upraviť ono, siahame po našich malých pomocníkoch. Technológie sa neustále vyvýjajú a výrobcovia pre nás pripravujú ich nové vylepšené verzie. Poďte sa s nami pozrieť na prehľad noviniek.  

GOSH - JUST CLICK IT! WATER RESISTANT

Radi by sme vám predstavili novú vodeodolnú maskaru, ktorá je zároveň alergologicky certifikovaná. JUST CLICK IT! maskara chráni riasy v každom vlhkom počasí. Bez ohľadu nato, čo vám deň prinesie, udrží vaše riasy v dokonalom stave. Smejte sa, až vám budú tiecť slzy, bez obáv, že sa premeníte na pandu! Vodeodolnú maskaru JUST CLICK IT! odlíčite jednoducho pomocou bežného odličovača na očné kontúry.

GOSH - WATERPROOF SETTING POWDER

Nový, inovačný hodvábny púder, ktorý dodá vášmu make-upu vodeodolnosť a zaručí, že sa nebude rozmazávať. Už žiadne škvrny od make-upu na šatách! WATERPROOF SETTING POWDER fixuje make-up, čím mu zaručuje vodeodolnosť, dlhotrvácnosť a ochranu pred rozmazaním a otieraním. Pritom pleť nezaťažuje a neovplyvňuje finálny vzhľad líčenia.
Unikátna sypká textúra vytvára moderný matný efekt s priezračným krytím, pričom počas dňa absorbuje nadmerný maz a predchádza nežiaducemu lesku pleti.

 

JUVENA - MasterCream Rose

MasterCream Rose je pleťový krém pre 24-hodinovú intenzívnu starostlivosť, ktorý spĺňa najvyššie nároky, a to všetko v jedinom kroku - jednoducho a efektívne. Vďaka zamatovo jemnej textúre, inovatívnej kombinácii vzácnych zložiek a neporovnateľne zvodnej vôni čerstvých ruží je MasterCream Rose dokonalou starostlivosťou proti starnutiu. Hydratuje pleť na viacerých úrovniach, zmierňuje stres a známky starnutia, optimalizuje funkcie pleti - linky a vrásky sa stávajú takmer neviditeľnými a pleť vyzerá rovnovážne a bezchybne. Pomôže vám dosiahnuť úplne nový, hladký a pružný pocit, ako aj svieži a mladistvý jas pleti.

NÁŠ TIP: nezabudnite do svojej starostlivosti o pleť zahrnúť aj krk a dekolt - oblasti, ktoré sú obzvlášť náchylné na dehydratáciu a nerovnosti. Pravidelne ich ošetrujte dostatočným množstvom krému MasterCream Rose.

NAJ OLEARI - Bright Potion Highlighter

Ľahký, tekutý rozjasňujúci elixír, ktorý zvýrazňuje kontúry tváre na báze nového konceptu: žiarivý efekt spája s pocitom sviežosti. Ľahká textúra sa pri kontakte s pleťou nádherne rozplýva na jej povrchu, pokrýva ju závojom žiarivosti a rýchlo zaschýna. Vytvára pocit komfortu bez lepkavosti. Sférické púdre s diamantovým stredom odrážajú prirodzene dopadajúce svetlo, viditeľne vypĺňajú linky a vytvárajú efekt uvoľnenej hladkej pleti. Špeciálny olej so zjemňujúcimi účinkami prispieva k úžasnému pocitu ľahkosti, kým ďalšie aktívne látky zaručujú žiarivý efekt – trvácny a vodeodolný. Vysoká koncentrácia jemných metalických perličiek spôsobuje, že vám postačí naozaj len pár kvapiek tohto produktu pre vytvorenie sofistikovaného, žiarivého vzhľadu. 

Pre vyzdvihnutie konkrétnych čŕt tváre aplikujte kvapku rozjasňovača Bright Potion Highlighter priamo na želané miesta a roztrite. 

Pre prirodzený rozžiarený efekt primiešajte pár kvapiek rozjasňovača k vášmu pleťovému krému, podkladovej báze, alebo make-upu.

NÁŠ TIP: Pre zamatový žiarivý vzhľad naneste prípravok až po dekolt. 

NAJ OLEARI - Cherry Dream

Cherry Dream je nová kolekcia Naj Oleari inšpirovaná prírodou, ktorá v sebe nesie snový pôvab. Kolekcia je celá o čerešni: ikonický prvok par excellence je interpretovaný s novým, sviežim a bezstarostným nádychom v pastelových odtieňoch. 

Skrášľujúci rituál Cherry Dream poskytuje pleti peelingový a čistiaci účinok pre jej bezchybný vzhľad. Set s peelingom a maskou z ružového ílu, ktorý je ideálny na odstránenie nečistôt a zlepšenie vzhľadu pleti v priebehu niekoľkých minút. 

PURIFYING FACE SCRUB & FACE MASK 

Peeling kombinuje jemnú exfoliačnú silu vulkanického perlitu s čistiacou a remineralizačnou silou ružového ílu. Obohatený je o regeneračný výťažok z čerešní a citrónovú vodu.

Ružová ílová maska zanecháva pleť žiarivú a pomáha redukovať prvé známky starnutia. Obsahuje výťažky z čerešní, malín a citróna s pružnosť podporujúcimi a spevňujúcimi účinkami.

SUN KISSED BAKED BRONZER 

Tento prírodný bronzing vám v niekoľkých jednoduchých krokoch vytvorí prirodzene žiarivý vzhľad  a skrášli kontúry tváre. Vďaka jemnej a hodvábne zmyselnej textúre sa ľahko rozotiera, vytvára rovnomerný a žiarivý vzhľad propomínajúci prirodzený jas pleti po dni strávenom na slnku. Obsahuje špeciálnu zmes derivátov avokádového oleja a prášok pre reguláciu tvorby mazu. Púder charakterizuje vôňa vanilkových luskov a dizajn s čerešňovým vzorom.

EVERYDAY BLUSH

Praktická lícenka vo forme tyčinky, ktorá sa ľahko nanáša a vytvára bezchybný vzhľad. Ľahká a krémová textúra obohatená o zvláčňujúci avokádový olej a mangové maslo splynie s pleťou, priľne k nej a dodá jej svieži skrášľujúci efekt. S jemnou vôňou marshmallow.

CHERRY DREAM EYESHADOW PALETTE

Oči sú orámované teplými a žiarivými odtieňmi, ktoré pôsobia sviežo a vitálne. Zamatová a na dotyk jemná textúra sa ľahko rozotiera a má úžasnú trvácnosť pre bezchybný make-up po celý deň. Okamžité uvoľnenie farby s efektom bez opadávania a blednutia. Zloženie je obohatené o olej z marakuje a deriváty vitamínu A s hydratačnými a antioxidačnými vlastnosťami.

NATURAL TOUCH LIPSTICK

Hodvábny rúž s neuveriteľne jemnou a zamatovou textúrou prichádza v troch neodolateľných odtieňoch s jemnou vôňou. Rúž je obohatený o jojobový olej a zvláčňujúci olej z maslovníka. Textúra sa zľahka kĺže po perách a zahaľuje ich do hodvábnej farby, pričom umožňuje vrstvenie pre dosiahnutie požadovanej intenzity. 

TEAOLOGY - Tea Glow Exfoliating Cleansing Foam

Táto pena s čistým a vegánskym zložením eliminuje odumreté bunky, pričom pleť zjemňuje a stimuluje jej regeneračnú kapacitu s dvojitým účinkom:

- chemickou exfoliáciou vďaka obsahu kyseliny salicylovej, ktorá pôsobí proti vyrážkam a iným problémom pleti;

- enzymatickou exfoliáciou pomocou rozjasňujúceho komplexu enzýmov z papáje a manga, ktoré redukujú vyrážky, pleť zjednocujú a v okamihu rozjasňujú. 

NÁŠ TIP:

PERFEKTNÉ DUO:

1.    krok: hĺbkovo pleť vyčistite pomocou peny Tea Glow Exfoliating Cleansing Foam a opláchnite ju vlažnou vodou.

2.    krok: na miesta náchylné k tvorbe akné, vyrážky a tmavé škvrny si naneste tonikum Tea Glow. Neoplachujte!

3.    krok: pleť ošetrite obľúbeným sérom a krémom. Toto je ten najčistejší, najefektívnejší a najjemnejší spôsob, ako môžete odhaliť sviežu, zdravšiu a žiarivejšiu pleť.