Kúzla vôní 2022

Vybrať si vhodný parfum nie je jednodché. Ak si však vyberiete správne, môže vás jeho vôňa sprevádzať aj niekoľko rokov a bude vám pripomínať tie najúžasnejšie chvíle vášho života. Správny parfum vám dodá sebavedomie a tiež podčiarkne vašu osobnosť. Poďte sa s nami pozrieť na novinky zo sveta vôní a vyberte si tú vašu.

CARVEN - C´est Paris!

Nová pánska vôňa od Carven je vôňou pre slobodného muža, ktorý je so sebou spokojný a žije pravidlom: "Som taký, aký som. Taký som sa narodil. Ak sa vám to nepáči, je to váš problém!" Žije život, ktorý si sám zvolil, bez strachu, čo si o ňom iní pomyslia.

Šik aj distingvovaná vôňa je dielom veľmi talentovaného parfuméra Auréliena Guicharda zo spoločnosti Takasago, ktorý v nej skombinoval svieže a návykové lieskové oriešky s nadčasovými lístkami fialiek.

 

Vôňa plná protikladov odhaľuje aromatickú sviežosť, ktorá prechádza do krémovej podoby. Vláčnosť lieskových orieškov je zahalená v krémovom santale a výrazných drevitých tónoch.

CARVEN - Collection CARVEN

Carven Parfums predstavuje jedinečnú esenciu cestovania vo forme siedmich vôní inšpirovaných siedmimi destináciami:

PARIS-SEVILLE

Vôňa PARIS-SEVILLE s hrdosťou hlási svoju prítomnosť prenikavou farbou tekutiny s tónmi bergamotu a zelenej mandarínky. Pohybom vejára sa uvoľňujú tóny neroli, paviniča a lístkov zeleného čaju. Keď sa rozptýlia, nasleduje stopa bieleho dreva a pižma.

PARIS-FLORENCE

PARIS-FLORENCE osloví zmysly tónmi čerstvých kvetov magnólie s akcentom čiernych ríbezlí. Odhaľuje sladkosť kvetov heliotropu a melanchóliu santalového dreva, virgínskeho cédru a myrhy.

PARIS-BANGALORE

PARIS-BANGALORE odhaľuje hypnotický tanec listov klinčeka, rovnováhu Tolu balzamu a vanilky, a tiež kúzla, ktoré vyvoláva kombinácia santalového dreva, fazuliek tonky a ambry.

PARIS-SAO PAULO

PARIS-SAO PAULO je ako farebná džungľa, v ktorej sa mieša bergamot, rum a škorica, kde tajne rastú semienka kardamómu a skalná ruža, kde kvitne pomarančový kvet a dozrieva pačuli, fazuľky tonky a vanilka.

PARIS-IZMIR

PARIS-IZMIR je vzbura ruží s asertívnym charakterom a dokonalým mostom spájajúcim Východ a Západ.

Vôňa sa sprvoti prezentuje sviežosťou bergamotu a frézie, neskôr sa plaví tónmi ruže a myrhy a za súmraku odhaľuje opojné santalové drevo, pačuli a benzoín.

PARIS-MANILLE

PARIS-MANILLE: vôňa s tónmi karamboly a ružového korenia, chuťou slivky a davany – a to všetko podčiarknuté pačuli a bielym pižmom.

PARIS-MASCATE

Vôňa PARIS-MASCATE je ako oáza, ktorá prináša osvieženie v dusnom meste. Charakterizuje ju tlmený závan trpkého pomaranča a koriandra, je ódou na marockú ružu okorenenú pelargóniou a pačuli. Upokojenie prichádza v závere s tónmi fazuliek tonky, ambry a vanilky.

 

CARVEN - Dans Ma Bulle de fleurs

Nová verzia vône Dans Ma Bulle vás ponorí do jemnosti kvetov. Vyžaruje krásu, ktorá je prirodzená, oslnivá, radostná a očarujúca. Radostná vôňa, ktorá vám vyčaruje úsmev na tvári. 

Radostné a žiarivé vrchné tóny sú tvorené zeleným jablkom a hruškou.

Romantický a spontánny buket v srdci zas cukrovou mandľou, bielym lotosom, pivóniou, fréziou.

Nežný a hladký základ tvorí kašmírové drevo a ambra.

COACH - Coach Open Road

Predstavujeme Coach Open Road, novú vôňu pre mužov inšpirovanú priateľstvom, dobrodružstvom a optimizmom spojeným s cestovaním po západnom pobreží USA.

Toaletná voda sa otvára sviežimi, povzbudivými vrchnými tónmi šťavnatého červeného jablka a šumivého citróna Primofiore, ktoré nám dávajú pocítiť závan dobrodružstva. Tieto tóny sú zvýraznené energizujúcou dávkou pikantného sečuánskeho korenia, po ktorej nasleduje hravá zmes levandule a šalvie muškátovej, unášajúcej nás na miesta natoľko vzdialené od našej známej krajiny. Nakoniec vôňa vyústi do moderného dua pačuli, vetiveru a drevitej jemnosti cédra, vzdávajúcemu poctu krajinám, cez ktoré prechádzame, aby sme dosiahli ďalšiu destináciu na našej ceste.

DSQUARED2 - Wood Original

Wood Original je nová vôňa od DSQUARED2. Nová vôňa definuje súčasného muža DSQUARED2: zmyselného a sebavedomého. Predstaviteľ tejto vône je mladý a zachytáva ducha doby. Žije vášňami, dobrou náladou a smeruje vždy k tomu, čo je trendy. Vyhľadáva sofistikovanú esenciu, ktorá vyjadruje autentickosť, hĺbku a vášeň, ktoré ho definujú.

Vôňa slobodného ducha, intenzívna a energická. Wood Original, nová pánska vôňa od DSQUARED2, je intenzívna vôňa, ktorá evokuje prírodné živly. Prirodzený a upokojujúci charakter lístkov fialky a tekutá sviežosť vodných akordov je doplnená korenistými akcentmi zodpovedne získaného guatemalkého kardamónu. Srdce vône sa nesie v znamení dreva, ktoré tvorí jej jadro, a tým umocňuje jeho charakter. Dominantnými prvkami sú cédrové drevo, jedľa strieborná a esenciálny olej vetiveru z Haiti. Základ vône tvoria tóny pižma, výrazného indonézskeho pačuli a zmyselnej rastlinnej ambry.

ERMANNO SCERVINO - Seeds of Love

Ženská a delikátna vôňa pripomína dokonalosť prírody a nadčasovú eleganciu. Výrazné a zmyselné akordy inšpirované toskánskym vidiekom pretvárajú do voňavej podoby komfort bieleho semišu, kým v romantickom srdci rozkvitajú jemné pivónie. Uprostred vône sa rozvíja lahodná vôňa liči, ktorá zvádza svojou ovocnou, šťavnatou arómou, zatiaľ čo kvetinová sviežosť konvaliniek evokuje nezameniteľne čistú vôňu slnkom pobozkanej látky. Tóny santalu a ambry dodávajú vôni modernú príjemnú auru, ktorú vo finále umocňuje pižmo pre celkový komfort a rafinovanosť.

CHOPARD -Happy Chopard Magnolia Bliss

Happy Chopard Magnolia Bliss je oveľa viac ako len vôňa. Je to voňavý klenot, zážitok, ktorý vzbudzuje pocit hlbokej relaxácie, pričom prináša pocit pohody osobe, ktorá si vôňu vyberie.

Vôňu otvárajú žiarivé tóny ružového grapefruitu, talianskej mandarínky a sladkého pomaranča s dotykom ružového korenia z ostrovov Maurícius a Réunion a esencie indickej davany. Delikátny, ovocno-kvetinový charakter davany prispieva k pocitu pozitívnej energie a komfortu. Po nich prichádza intenzívne upokojujúci kvetinový buket z čínskej magnólie, esencie osmantu a bulharskej ruže vyváženej trpkým kvetom čínskeho sečuánskeho korenia: pozvánka k relaxácii a uvoľneniu mysle. Príjemná aura cédru a balzamu Copaiba premieňajú túto výnimočnú vôňu na neodolateľné objatie.

JIMMY CHOO - I Want Choo Forever

Oslavná energia je neodmysliteľnou súčasťou svojráznej zmesi ingrediencií, vďaka ktorým je I WANT CHOO FOREVER taká opojná. Intenzívna ruža sa spája s pikantným ružovým korením a olejom z horkých mandlí ohlasujúcich príťažlivosť a odvahu. Srdce tvorí opojný likér z čiernej čerešne, zvodný jazmín sambac a hrejivý ženský vetiver. Základ patrí zemitému machu, vanilke a fazuľkám tonky, ktoré dodávajú lahodnej kompozícii návykový charakter. Výsledkom je zmyselná cyprusová, ambrová a gurmánska vôňa zanechávajúca tajomnú stopu, ktorá pretrváva celú noc.

LANVIN - Mon Éclat

Srdcom novej vône, ktorú vytvorila dvojica parfumérov Mackenzie Reilly a Nicolas Beaulieu, je jazmín. Od prvých tónov odhaľuje ovocno-kvetinová kompozícia vône jemnú sviežosť spojenia bergamotu a aloe vera, ktorých zelené a akvatické aspekty umocňujú prirodzenú sviežosť jazmínu. Nasledujú tóny kvetín a ovocia. Jazmín doplňa ruža a lahodná marhuľa. Finálne tóny prezrádzajú jemnosť santalového dreva a biele pižmo s jeho uvoľňujúcim podpisom.

LAURA BIAGIOTTI - Forever Gold For Her

Forever Gold For Her-novinka z kolekcie Forever značky Laura Biagiotti – je venovaná nekonečnej schopnosti žien milovať. 

Hlava vône sa otvára korenistou sviežosťou madagaskarského zázvoru, ktorú umocňuje žiarivá sladkosť púčikov čiernych ríbezlí a ovocná hojnosť slivky. V srdci sa snúbi hypnotická vôňa oleja z ylang-ylangu s výraznou zmyselnosťou tuberózy a jazmínu. Drevité tóny santalového dreva v základe umocňuje svetlé teplo vanilky, zatiaľ čo nevyspytateľná hĺbka ambry prenáša kompozícii pocit nekonečna.

TOUS - LoveMe The Silver Parfum

Táto kvetinová, ovocná a pižmová vôňa, ponúka hypnotický účinok  a je verným odrazom striebra, ktorým je inšpirovaná. Okvetné lístky žiarivého jazmínu a jemnej ruže prenikajú vôňou ako slnečné lúče odrážajúce sa od striebra. Elegantná iskrivá mandarínka a zamatová broskyňa dodávajú vôni magnetickú sviežosť, ktorá je následne zjemnená zvodným pižmom a hlbokými charizmatickými aspektmi santalového dreva.