Láka vás varenie vonku?

Príprava jedla neznamená pre každého práve najpríjemnejšie strávený čas. Častokrát je to len povinnosť, ktorú chceme mať čo najskôr z krku.

Úplne iné je varenie pod holým nebom, keď si môžeme pripraviť napríklad špeciality na grile a pritom si vychutnávať čerstvý vzduch, prítomnosť rodiny či priateľov. Práve fenomén radosti z varenia vonku, núti výrobcov kuchýň prichádzať s novými materiálmi a vybavením vhodným pre exteriérové varenie. Niektorí výrobcovia zachádzajú tak ďaleko, že ponúkajú vonkajšie kuchyne, ktoré ponúkajú komfort aj vybavenie tých interiérových.

Jedným z takých výrobcov je Officine Gullo. Vo svojom najnovšom projekte Lake Escape prináša dizajn, profesionálny výkon, nezameniteľný štýl a maximálne prispôsobenie. Vďaka čomu sa vonkajšia kuchyňa stáva epicentrom všetkých kulinárskych aktivít. Je to kuchyňa, ktorá má všetky predpoklady stať sa srdcom vonkajšieho priestoru. Tu sa môžete ráno stretnúťpri raňajkách, pripravilť si chutný obed s tými najlepším profesionálnymi kuchynskými spotrebičmi, alebo si užilť relax pri aperitíve, keď čakáte, kým si hostia vychutnajú gurmánsku večeru pod hviezdami.

Predstavujeme Lake Escape:

Text: Redakcia

Foto: Officine Gullo