Letné tipy pre pohodlné kroky

K letu sa blížime veľkými krokmi. Dni sú čoraz dlhšie a čoraz teplejšie, móda topánok otvorenejšia a farebnejšia. V spolupráci s HUMANIC sme pre vás pripravili prehľad nových trendov, ktorý vám teraz predstavíme.

FRANZ INŠPIRÁCIA ZO VŠETKÝCH ČASTÍ SVETA PRE DÁMY!

Toto leto vytvárame silné kombinácie a silné vzhľady. V popredí sú modely so vzhľadom dreva, platformovou podošvou či zavinovacími detailmi. Výrazné sú najmä výrazné farby ako zelená a oranžová či zemité hnedé tóny. Pozornosť je venovaná najmä technickým detailom ako zapletanie a rafiové prvky, ktoré sa dajú ideálne kombinovať s letnými šatami pleteného vzhľadu. Vrcholom kolekcie sú však sandále Fisherman. Povinná výbava scény 90. rokov, tento rok slávi comeback s novou interpretáciou. Štruktúrovaná koža, kontrastné švy a hrubé podošvy robia z topánok módny kúsok sezóny. Rozdiel oproti klasickým rímskym sandálom je v tom, že Fischerman sandále sú športovejšie a majú širšie remienky.

FAKTY

HLAVNÉ FARBY: hnedá, oranžová, zelená

TYP OBUVI: šľapky, Fisherman sandále, Clogs

MATERIÁL: koža, plast, textil

DETAILY: pracky, rafia, hrubé podošvy

FRANZ INŠPIRÁCIA ZO VŠETKÝCH ČASTÍ SVETA PRE PÁNOV

Pre mužov sú dôležité výrazné outfity a mohutný vzhľad. Farby sú však o niečo pokojnejšie. Trendy sú najmä otvorené topánky so širokými remienkami, šľapky alebo ľahké textilné topánky. Páni sa zameriavajú aj na remeselné detaily ako napr. lykové podošvy. Naše letné modely ponúkajú nielen špeciálne pohodlie, ale aj absolútnu istotu štýlu v teplých letných dňoch. Modely, ktoré sú často šľapky, a preto sú mimoriadne obľúbené, sú dostupné najmä v prírodných farbách, ako je hnedá či béžová - chýbať by však nemali ani farebné akcenty v odtieňoch modrej.

FAKTY

HLAVNÉ FARBY: hnedá, béžová, modrá

TYPY TOPÁNOK: šľapky, espadrilky

MATERIÁL: semišová koža, hladká koža, plátno

DETAILY: pracky, lyko

Foto: HUMANIC