Letný tip na dovolenku

Aj vy cítite tú atmosféru prichádzajúcich dovoleniek, plné slnečných lúčov, vody, hôr a vytúženého relaxu? Ak už máte svoju vysnívanú dovolenku rezervovanú, tíško závidíme

Dovolenka na Slovensku je určite výborný nápad. Či už dávate prednosť aktívnemu odpočinku pri prechádzkach v horách, alebo leňošeniu vo wellnes, nájdete tu všetko. My by sme vám chceli predstaviť miesto, kde sa snúbi všetko v jednom. Reč je o Wellness Hoteli Chopok****, ktorý je vstupnou bránou do krajiny pokoja a dokonalej pohody v Tatrách.

Wellness Hotel Chopok**** sa nachádza v stredisku Jasná, v Nízkych Tatrách. Je dokonalým dovolenkovým miestom najmä pre rodiny s deťmi. Podľa hesla: „Kde sú spokojné deti, sú spokojní i rodičia“ pripravili v hoteli možnosti zábavy pre každé dieťa a vysnívaný wellness relax pre dospelých. Pre deti sú k dispozícii animačné programy, detské kútiky, detský bazén či ihrisko. Pre dospelých sú k dispozícii 2 bazény a 2 saunové svety, taktiež fitness. Spoločný čas môžu rodičia a deti stráviť pri hraní bowlingu, biliardu alebo Airhockey.

Wellness pre dospelých aj rodiny s deťmi

Čas vo Wellness Hoteli Chopok****  je postavený na zážitkoch. 2 bazény, 2 saunové svety, dvojnásobný relax. Jedinečnosť tohto wellness hotela spočíva v ponuke 2 samostatných saunových svetov s bazénom - saunový svet s bazénom osobitne pre rodiny s deťmi (PLESNIVEC) a samostatný saunový svet s bazénom pre dospelých (osoby nad 16 rokov) hľadajúcich ticho vodnej pary (PRASLIČKA).

www.hotelchopok.sk

Text: Redakcia

Foto: Hotel Chopok