Louis Vuitton predstavuje darčeky na Svätého Valentína

Sviatok lásky je za dverami a značka Louis Vuitton pri tejto príležitosti predstavuje výber produktov, ktoré sa premenia na dokonalé valentínske darčeky. Nájdeme medzi nimi dámsky aj pánsky kožený tovar a doplnky, módne šperky a parfémy.

Vizuály k tejto téme sú rozdelené do štyroch pútavých tém – Romantická Symphónia, Sladké prekvapenia, Dandy Essentials a Šport & životný štýl. Každé z nich s eleganciou a kúzlom prezentuje konkrétny valentínsky okruh produktov. V súlade s filozofiou značky Louis Vuitton vo valentínskom výbere nájdete dokonalý darček naozaj pre každého.

Téma Romantická Symphónia hrá na sofistikovanú notu a prináša nadčasovú kabelku Alma BB, štýlové slnečné okuliare LV Circle a kabelku Keep My Heart z jasne ružovej kože Monogram Vernis. Nechýba ani parfém Spell on You v ružovom balení a prstene Blossom.

Téma Sladké prekvapenia predstavuje náhrdelník Color Blossom, ktorý je súčasťou kolekcie módnych šperkov. Sviežimi farbami zaujme najnovší model kabelky Coussin z kolekcie LV Remix zo žltej kože Monogram Vernis a peňaženka na mince Rosalie v pastelovo ružovej farbe.

 

Téma Dandy Essentials prináša premyslené návrhy darčekov pre mužov, napríklad kompaktnú tašku Nano Steamer z plátna Monogram Eclipse, zmyselný parfém Ombre Nomade, zaujímavý prívesok z kolekcie módnych šperkov Les Gastons či uhladený a všestranný náramok Monogram Row.

Výber uzatvára tému Sport & Lifestyle, ktorá stavia na obdiv výnimočné tašky a doplnky. Z dámskych kolekcií je to napríklad kabelka Nano Speedy z kolekcie LV Remix z plátna Monogram Denim alebo taška OnTheGo v novom pozdĺžnom tvare. Pánov poteší praktická peňaženka Alpha Nano z jemnej čiernej kože Monogram Shadow a stojanček na ceruzky Popcorn Basket, ktorý štýlovo rozjasní každú kanceláriu.

Tematicky ladená kampaň prepožičiava Dňu svätého Valentína nádych hravosti. Snímky majú jednoduché pozadie v nebesky modrých tónoch. Výber darčekov od srdca na nich humorne dopĺňajú maznáčikovia, dezerty od Maxima Frédérica a ďalšie doplnky značky Louis Vuitton.

Foto: Louis Vuitton