Luxusná čokoláda, ktorá dobíja svet

Úspešnú firmu naštartovali z kuchyne

Príbeh slovenskej značky ZAX je o odvahe, energii, vytrvalosti a sile rodiny, ktorá svoj sladký sen dotiahla do úplnej dokonalosti.

Vďaka jasnej vízii a odhodlaniu manželov Zuzany a Feriho Vargovcov sa z nápadu „od stola“ zrodila etablovaná a rešpektovaná značka známa pre svoju kvalitnú produkciu čokolád, férovosť a prestížne partnerstvá. K profesionálnej dielni postupne pribudla komplexná e-ponuka, vďaka ktorej majú Slováci, Česi a Maďari možnosť nakupovať cukrovinky s garanciou stopercentnej čerstvosti a včasného doručenia v neporušenom stave.

Jednotkou doma aj v zahraničí

Značka ZAX naplno využíva svoj potenciál a dokazuje, že je schopná flexibilne reagovať na individuálne a na mieru šité požiadavky. Dôkazom je nielen udržanie dôvery dlhoročných zákazníkov, ale aj neustále získavanie nových - aj zahraničných partnerov. Svojím čokoládovým servisom už podporila súťaž krásy MISS SLOVENSKO, charitatívny projekt EVA Charity Bazaar, majstrovstvá sveta v plávaní FINA World Championships či udeľovanie hudobných cien MTV Europe Music Awards. Práve tam si na pralinkách ZAX pochutnávali aj slávne spevácke hviezdy, vrátane Eda Sheerena.

Čokoládové kolekcie na mieru v atmosfére daného eventu či firmy sú v súčasnosti najväčším hitom. Včas sme zareagovali na požiadavky trhu, čím sme si vybudovali pozíciu lídra v segmente personalizovaných firemných darčekov, “ priblížil úspechy značky marketingový riaditeľ Feri Varga.„Prvou voľbou našich partnerov je elegantná krabička s pralinkami od 2 do 100 kusov, ručne maľované tabuľkové čokolády a luxusné darčekové sety v dizajne podľa želania s fľašou šampanského,“ pokračuje. „Okrem výroby darčekov na zákazku zaznamenávame aj zvýšený dopyt po čokoládovom servise na obchodných eventoch či spoločenských akciách. Najpočetnejšia spoločnosť, akú sme doposiaľ obslúžili, bola 1100 hostí.“  

Firemná kultúra ZAX stojí na silných unikátnych hodnotách, ktoré ovplyvňujú všetky výrobné a obchodné procesy. Individuálny prístup s garanciou ľudskosti je samozrejmosťou. „Zákazníkom dávame možnosť navrhnúť si dizajn krabičky či luxusného boxu podľa jeho predstáv. Všetko je iba o dohode. Od unikátnych tvarov, kombinácií, potlačí vo farbách konkrétnej spoločnosti alebo udalosti... Vyhovieť vieme aj v prípade príchutí plniek,“ vysvetľuje Feri.

Hodnoty sa nemenia

Tím manželov Vargovcov neustále hľadá nové a nové cesty, ako byť stále o kúsok lepší. Obchodný koncept sa mení - modernizuje, inovuje, pričom úspešne prepája tradičnú ručnú výrobu s efektívnymi online technológiami. Ich príbeh sa zdá byť rozprávkový, no úspech nebol dielom kúziel, ale neutíchajúcej vôle a tvrdej driny, v ktorej napriek pribúdajúcim zákazkám nemienia poľaviť.

Motivujte svojich zamestnancov či obchodných partnerov degustačnými zážitkami od ZAX. Dizajn a obsah luxusných setov je možné dotvoriť podľa vlastných preferencií. V prípade záujmu o kolekcie na mieru či profesionálny čokoládový servis pre váš event, kontaktujte:

Varga Ferenc, vf@zaxchoco.com, +421 903 700 754