Luxusné talianske remeselné spracovanie okuliarov Bvlgari

Kolekcia dámskych okuliarov BVLGARI na sezónu jar/leto 2024 je stelesnením dokonalého remeselného umenia a slobodomyseľného ducha, ktorý sa povznáša nad čas a priestor. Línia okuliarov Serpenti, inšpirovaná ikonickými šperkárskymi kolekciami známeho rímskeho klenotníckeho domu, prostredníctvom najrôznejších prepracovaných detailov oslavuje nadčasové kúzlo mýtického hada. Pohráva sa s očami, hlavou a geometrickými článkami legendárnej ikony.

Odvážna línia B.zero1 je oslavou nového milénia a skutočným symbolom inovatívneho dizajnu. Pútavý a neskutočne moderný dizajn okuliarov BVLGARI nezaprie klenotnícku dušu známej talianskej značky a vzdáva hold silným a charizmatickým ženám, ktorým nechýba sebadôvera. Hviezdou kampane predstavujúcej novú kolekciu okuliarov je známa modelka Vittoria Ceretti, ktorú brilantným spôsobom zachytil talentovaný taliansky fotograf Vito Fernicola. Snímky nenútene kombinujú módny a umelecký prístup v originálnom poňatí modernej elegancie.

Dámske slnečné okuliare Bvlgari

SERPENTI VIPER

Elegantné a zvlnené línie kolekcie Viper sú inšpirované šperkárskymi kreáciami Serpenti Viper a oslavujú magnetické kúzlo mýtického hada. Vizionársky dizajn je zachytený prostredníctvom prepracovaných detailov a zvlnených línií, ktoré pozdvihujú použitie vzácnych materiálov. Prvky v podobe článkov hada, inšpirovaných šperkami, majú vyšší podiel zlata pre výnimočne žiarivý efekt, oslavujúci známu šperkársku ikonu Serpenti.

SERPENTI FOREVER

Osobité a elegantné kreácie Serpenti Forever sú inšpirované ikonickým uzáverom kabeliek Serpenti. Na kĺbe ich zdobí vzácna hadia hlava zdobená ručne aplikovaným smaltom. Na straniciach je jemné logo BVLGARI, ktoré je najskôr vyrezané z kovového plátu a následne osadené do acetátových straníc a pokryté lakom. Remeselné techniky, vychádzajúce zo šperkárskej výroby, sú tu aplikované do sveta okuliarov. Model Serpenti Forever, sa ako nesmrteľná štýlová ikona predstavuje v mnohých rôznych neodolateľne pôsobivých iteráciách.

B.ZERO1

B.zero1 je skutočnou dizajnovou ikonou a stelesnením inovátorského prístupu: je fúziou rímskej epigrafiky v podobe loga Bulgari a industriálnych línií špirály Tubogas. Je vyjadrením talianskeho génia a jeho schopnosti premýšľať bez hraníc a nájsť úplne inovatívne riešenie. Výrazný a jedinečný dizajn rovnomenných okuliarov odráža štýl tejto šperkárskej kolekcie. Zdobí ich zaujímavý detail na straniciach, ktorý v nerušivej a skulpturálnej forme prezentuje preslávený taliansky dizajn.

Dámske dioptrické okuliare Bvlgari

SERPENTI FOREVER

Tieto oversized dioptrické okuliare z výrazného acetátu zdobia funkčný kĺb vo forme kovovej hadej hlavy s ručne osadeným čiernym smaltom a jemné logo BVLGARI na straniciach. Jedinečný a pôsobivý štýl kombinuje modernú sofistikovanosť s každodennou eleganciou. Model je opatrený modrými dioptrickými šošovkami.

SERPENTI VIPER

V novej kolekcii dioptrických okuliarov sa predstavuje aj za každých okolností štýlový a ikonický tvar mačacích očí, ktorý skvele dopĺňajú atraktívne stranice Viper, inšpirované preslávenou ikonou elegancie a zvodnosti BVLGARI. Tento design je ženský a nadčasový. Oslavuje ženy, ktoré sa neboja žiť podľa svojich vlastných pravidiel. Model je opatrený modrými dioptrickými šošovkami.

KOLEKCIA PÁNSKYCH OKULIAROV ZNAČKY BVLGARI PRE SEZÓNU JAR/LETO 2024

Pánska kolekcia okuliarov BVLGARI pre sezónu jar/leto 2024 je spojením inovácií, moderného štýlu a vycibreného remeselného umenia. Je oslavou tých, ktorí s odvahou a sebaurčením žijú život podľa svojich vlastných pravidiel. Línia okuliarov Octo Roma a Octo Finissimo, inšpirované ikonickými hodinkami s osemhranným puzdrom, majstrovsky spájajú dizajn a funkciu s originálnymi detailmi BULGARI. Moderná a výrazná línia B.zero1 vzdáva hold architektonickému odkazu Večného mesta a pohráva sa s typickými dizajnovými prvkami, ktoré oslavujú odvážneho a sebavedomého muža podľa BVLGARI. Výrazný a jedinečný dizajn okuliarov značky BVLGARI je rovnako vzácny a inovatívny ako ikonické kolekcie hodiniek rovnakej značky. V kampani plnej nadčasovej sofistikovanosti a dokonalej harmónie medzi moderným štýlom a klasickou eleganciou predvádza nové okuliare taliansky model Giacommo Cavalli. Autorom snímok je taliansky fotograf Vito Fernicola.

Pánske slnečné okuliare

OCTO FINISSIMO

Kolekcia okuliarov Octo Finissimo je inšpirovaná ikonickými hodinkami, ktoré sa preslávili svojim jedinečným osemhranným puzdrom a ultra tenkým dizajnom. Obruba, zrkadliaca jedinečné charakteristiky a geometriu hodiniek, je vyrobená z titánu pre maximálnu ľahkosť, komfort pri nosení a high-tech esprit. Šošovky odrážajú odtiene sofistikovaných lakovaných číselníkov.

Tento extrémne ľahký a odolný, vysoko kvalitný materiál z Japonska je majstrovsky tvarovaný do mnohovrstevnatého fazetovaného designu v pôsobivom spojení prémiového remeselného umenia, originálnej estetiky a výraznej pozornosti k detailu.

B.ZERO1

 

B.zero1 je skutočnou dizajnovou ikonou a stelesnením inovátorského prístupu: je fúziou rímskej epigrafiky v podobe loga Bulgari a industriálnych línií špirály Tubogas. Je vyjadrením talianskeho génia a jeho schopnosti premýšľať bez hraníc a nájsť úplne inovatívne riešenie. Výrazný a jedinečný dizajn rovnomenných okuliarov odráža štýl tejto šperkárskej kolekcie. Zdobí ich zaujímavý detail na straniciach, ktorý v nerušivej a skulpturálnej forme prezentuje preslávený taliansky dizajn.

DIOPTRICKÉ OKULIARE

B.ZERO1

Tento dioptrický model z línie B.Zero1, ktorá je stelesnením inovátorského prístupu a vízie ikonického talianskeho domu, prepracováva klasický hranatý tvar vo verzii z výrazného acetátu. V čelnej partii ho zdobia dva kovové detaily, vybiehajúce do strán, ktoré pripomínajú šperky z rovnomennej línie. Nechýba ani logo BVLGARI na straniciach.

Tieto výrazné a elegantné okrúhle dioptrické okuliare oslavujú ikonický dizajn BULGARI. Zdobí ich jemné logo, vykreslené laserom na titánových straniciach, a fazety na koncoch. Večne moderný design je skutočným trhákom nadchádzajúcej sezóny.