Prosard Grand Chalet Donovaly ako ideálna voľba pre dovolenku a relax

V srdci malebných Donovalov sa nachádza jedinečné ubytovanie, ktoré ponúka všetko, čo potrebujete na dokonalú dovolenku a relax. Prosard Grand Chalet Donovaly nie je len ďalším ubytovacím zariadením, je to útočisko pre tých, ktorí hľadajú niečo výnimočné, dotknuté luxusom a spojené s nezabudnuteľnými zážitkami.

Prečo si vybrať Grand Chalet Donovaly pre vašu dovolenku?

Grand Chalet Donovaly sú novo vybudované a skolaudované v januári 2024, ponúkajú výnimočný komfort a širokú škálu služieb, ktoré zaručujú nezabudnuteľný zážitok. Výhody ubytovania zahŕňajú nielen krásne prostredie, ale aj výbornú polohu.

Jedinečné ubytovanie v srdci Donovalov

Ubytovanie tvoria dva zruby: Chalet Royal - veľký zrub s kapacitou ubytovania 8-16 ľudí a Chalet Imperial - malý zrub pre max. 10 ľudí.

Po vstupe do zrubov Grand Chalet Donovaly privíta hostí nádherné prostredie, ktoré kombinuje prírodné prvky ako drevo, kameň a sklo, vytvárajúc tak atmosféru pokoja a pohodlia. Interiér Grand Chalet Donovaly je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálny komfort a štýl a tiež dostatok priestoru a súkromia pre všetkých hostí.

 

Zruby sa nachádzajú v centre Donovalov, čo zaručuje ľahký prístup k miestnym atrakciám. V blízkosti je prechod ponad hlavnú cestu do Donovalského pivovaru a iba päťminútovou prechádzkou sa hostia dostanú do lyžiarskeho strediska Záhradište. V blízkej budúcnosti môžu hostia očakávať ešte viac zábavy, naplánovaný je projekt výstavby celoročnej lyžiarskej haly len 300 metrov od zrubov.

Poloha a okolie Grand Chalet Donovaly

Okrem komfortu ubytovania ponúka Grand Chalet Donovaly aj širokú škálu voľnočasových aktivít, ktoré prispievajú k celkovému zážitku z dovolenky. Rekreačná oblasť Donovaly je obľúbeným miestom pre turistov, lyžiarov a všetkých, ktorí hľadajú dovolenku plnú zábavy a relaxu. Od adrenalínových zážitkov vo Fun Aréne, cez romantické prechádzky korunami stromov, detské atrakcie v Habakukoch, vodný svet Gothal či jazdu psím záprahom, až po športové aktivity ako lyžovanie či bežkovanie, Donovaly majú čo ponúknuť každému návštevníkovi.

Čo ešte čaká na hostí Grand Chalet Donovaly?

Pre svojich hostí Grand Chalet Donovaly pripravil špeciálne aktivity a balíčky, ktoré im ešte viac spríjemnia pobyt. V letnej sezóne je k dispozícii pre hostí dvojica elektro-bicyklov pri pobyte ktorý trvá minimálne tri noci. Okrem toho, v Chalet Royal môžu hostia relaxovať vo wellnes s vírivkou pre 4 ľudí a kombinovanou infra-fínskou saunou pre max. 8 ľudí. Zahrať si môžu biliard či pingpong alebo ochutnať výber vín z vinotéky. K dispozícii je tiež altánok k krbom, grilom a príjemným posedením. 

V obidvoch zruboch je k dispozícii plnoautomatický kávovar vrátane kávy, práčka, sušička, žehlička a fén na vlasy. Samozrejmosťou je tiež parkovanie pri zruboch.

Text: Redakcia

Foto: PROSARD, s.r.o.