Miesto plné chutí a zábavy

Máte chuť zažiť niečo jedinečné? Máme pre vás tip na exkluzívne miesto, kde dostanete výborné služby, ochutnáte delikátne jedlo, originálne drinky a to všetko doplní skvelá hudba. A tie výhľady! 

Reč je o jedinečnom Pancha Skybare v Žiline. Pancha je lifestyle pre ľudí, ktorí si radi vychutnávajú pôžitky cez všetky zmyslové vnemy. Je ako stvorený pre tých, ktorí majú radi život, zábavu a vyhľadávajú výnimočné miesta. Ide o jedinečný koncept baru s krásnym výhľadom na Malú Fatru.

Pancha sa otvárala v predkoronovom období 2019 ako cocktailový bar, ktorý ponúkal cocktaily a párty s výnimočnou atmosférou každý piatok a sobotu.Počas korony sme začali rozširovať koncept o zážitkovú reštauráciu počas týždňa. Zostavili sme jedálny lístok, ktorý je jedinečný svojím zložením a dokonale zapadá do konceptu zážitkovej reštaurácie ale aj večerného cocktail baru. Veď posúďte sami, môžete si vybrať z tapasov, ktoré sa dokonale hodia ako sharing pre viacero osôb, len tak ku cocktailu pri západe slnka. Ak patríte medzi klasikov, tak pre vás je určená sekcia "jedlá z grilu". V nej sú obsiahnuté steaky, losos, tuniak a to všetko pripravované na drevenom uhlí v prémiovom grile BigGreenEgg“, hovorí  majiteľ Pancha Skybaru Martin Mihálik, ktorý je autorom projektu a pokračuje: „Naša klientela je primárne nežné pohlavie, preto ďalšou časťou lístku je sekcia Poke, kde si vyberie každý vyznávač zdravej no nutrične výdatnej stravy.“ 

Ako nám majiteľ ďalej prezradil, lístok je doplnený skvelými dezertami, ktoré nie len že dobre chutia, ale ich fotkou sa budete chcieť pochváliť aj na sociálnych sieťach. To je kuchyňa Panche, chutná, zdravá a fotogenická. Za týmto všetkým stojí mladý talentovaný šéfkuchár Dávid Ruml, ktorý tento koncept dotiahol do dokonalosti.

Predstavte si tú atmosféru, západ slnka na terase, skvelý tapas, hudba začína hrať. Vy si užívate atmosféru plného baru v neskorých hodinách a jedinečnú projekciu vytváranú 21 000 plechovkami. Čudujete sa nad tými plechovkami? Áno, originálny strop je skutočne zložený z plechoviek, ktoré vytvárajú počas večera vizuálne umenie a dávajú baru Pancha jedinečný podpis.

Stále máte málo? Čo tak sa ubytovať v Holiday Inn Žilina. V župane sa vyviesť na 10. poschodie, kde vedľa baru nájdete prekrásny panoramatický wellness s ponukou drinkov, pridať masáž, nahodiť košeľu a zakončiť deň večerou v Panchi? Lákavá predstava, tak dúfam, že sa tam stretneme.

Text: Redakcia

Foto: Pancha Skybar