Minimalistický byt v centre Kyjeva

Dizajnové štúdio Yuriya Zimenka predstavuje nový elegantný projekt bytu v minimalistickom štýle. Tento interiér potvrdzuje, že sa módne trendy sťahujú z pódia do obytného priestoru. 

Po niekoľkých stretnutiach so zákazníkom sa Yuriy Zimenko rozhodol, že každá miestnosť projektu by mala mať iný podtón. Obývacia izba je ladená v modrom odtieni, doplnená o luxusné zlaté akcenty.

Obklopený modrou pohovkou tvorí stôl Eden Center od spoločnosti Boca do Lobo jeden z ústredných prvkov miestnosti. Ten sa svojou exkluzivitou a luxusom perfektne hodí k tomuto projektu. 

Modrá farba prechádza aj do spoločného otvoreného priestoru kuchyne a jedálne, kde dopĺňa mramorovú podlahu a zlatú farbu na stenách. Pokračuje aj v hlavnej kúpeľni v podobe modrého ónyxu. Červená farba v kúpeľni pre hostí je kontrastom, ktorý je vyvážený jednoduchými tvarmi a futuristickou atmostérou.  

Purpurový interiér spálne kontrastuje s každou izbou projektu. Bohato zdobené koberce preberajú úlohu prepojenia. Tento trend, kde sa rôzne farby a odtiene odvážne miešajú v jednom dizajnovom projekte sa nazýva „color-blocking“, často prítomný v zbierkach popredných módnych návrhárov a teraz transponovaný do interiérov.

Text: Redakcia z materiálov Boca Do Lobo

Foto: Boca Do Lobo