Nechajte vykvitnúť svoju krásu s beauty novinkami

HANAMI by ANNAYAKE

Na pleť žien, ktoré žijú v meste, vplýva denne množstvo stresových faktorov. Príliš aktívny životný štýl, nedostatok spánku, nadmerné pôžitky, znečistenie, stres...

ANNAYAKE prichádza s komplexným vysokoúčinným riešením, pri ktorom nachádza inšpiráciu v prírode. 

Trojica pleťových prípravkov pôsobí na pleť ako "nádych čerstvého vzduchu":

HIGH DEFENSE RADIANCE CREAM (Intenzívne ochranný rozjasňujúci krém)

Kombinuje extrakt čerešňových listov s rastlinným olejom z kôstok čerešne a extraktom z evódie pre podporu mikrocirkulácie a rozjasnenie pleti. Antioxidačný, výživný a regeneračný olej z kôstok čerešne znásobuje omladzujúcu silu pleťového krému HIGH DEFENSE RADIANCE CREAM.

Extrakt z evódie reaktivuje mladistvosť pleti stimuláciou efektívnej mikrocirkulácie. Chráni steny ciev, zabezpečuje prenos živín a kyslíka do srdca buniek.

HIGH DEFENSE CONCENTRATED FLUID  ASPHYXIATED SKIN (Ochranné koncentrované sérum pre mdlú pleť)

Riešenie pre čistenie a rozjasnenie pleti oslabenej životom v meste. Toto sérum do hĺbky posilňuje pleť a obnovuje jej žiarivosť. Kombinácia aktívnej zložky spájajúcej extrakt z výhonkov žeruchy s polysacharidmi a extraktu čerešňových listov účinne zmierňuje zápalové procesy a obnovuje obranyschopnosť buniek.

Pôsobí ako ochranný štít, ktorý bráni jemným časticiam a nečistotám priľnúť k povrchu pleti. Súčasne posilňuje obranné mechanizmy a aktivuje detoxikačný systém pleti. Zastavuje oxidáciu, ktorá spôsobuje formovanie voľných radikálov. Spomaľuje starnutie buniek a zmierňuje poškodenie vplyvom oxidačného stresu.

HIGH DEFENSE CONCENTRATED FLUID THIRSTY SKIN (Ochranné koncentrované sérum pre smädnú pleť)

Spomedzi stresových vplyvov mestského prostredia je najškodlivejšia dehydratácia, pretože vedie k zrýchlenému starnutiu pleti. HIGH DEFENSE CONCENTRATED FLUID THIRSTY SKIN posilňuje obranyschopnosť pleti a hĺbkovo ju hydratuje.

Zloženie čerpá výhody extraktu čerešňových listov a komplexu derivovaného z prírodných cukrov pre prirodzené posilnenie hydratácie pleti.

Sérum zvyšuje zásoby vlhkosti a posilňuje obeh hydratácie v štruktúre pleti. Zabezpečuje syntézu lipidov a proteínov, ktorá je dôležitá pre energiu a zdravie pleti. Zároveň stimuluje tvorbu kyseliny hyalurónovej dôležitú pre zachovanie mladistvého potenciálu buniek. 

COLLISTAR - pre hladšiu pokožku bez celulitídy

ANTICELLULITE THERMAL CREAM (Telový krém proti celulitíde s talianskou termálnou vodou a spevňujúcim účinkom)

Nadväzujúc na svoju expertízu v oblasti redukcie celulitídy, vedci Collistar vyvinuli rastlinný komplex spájajúci 5 molekúl - ostropestrec mariánsky, medvedicu lekársku, kyseliny Omega 3  a Omega 6 a rastlinný kolagén – pre komplexný spevňujúci efekt a zmiernenie prejavov celulitídy.

Komplex pôsobí proti celulitíde, pomarančovej koži a tukovým zásobám synergickým dvojitým účinkom:

•upravuje metabolizmus adipocytov a uvádza ich do úvodného štádia, čím bráni zhlukovaniu lipidov a podporuje prirodzený proces spaľovania tukov (termogenézu);
•podporuje mobilizáciu lipidov v tkanivách a telesný proces ich prirodzeného rozkladu.

Komplex účinne pôsobí aj proti strate pružnosti spôsobenej ochabnutými tkanivami. Stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu, spevňuje pokožku, prispieva k celkovému spevneniu postavy.

FIRMING LIFTING WRAPS (Spevňujúce liftingové zábaly s okamžitým a progresívnym efektom)

Nové spevňujúce liftingové zábaly Firming Lifting Wraps poskytujú pokožke už od prvej aplikácie intenzívne ošetrenie zamerané proti strate pružnosti a ochabnutým miestam na nohách, zadku, bokoch, brušku a rukách. Nasiaknuté v špeciálnom roztoku,  tieto zábaly zaručujú okamžitý liftingový efekt sprevádzaný postupným spevnením pokožky. 

Spevňujúci liftingový roztok obsahuje rastlinný komplex, ktorý obalí telo do 3D siete. Tá pôsobí ako neviditeľný závoj vypínajúci pokožku, poskytuje jej okamžitý liftingový efekt a tiež postupné regeneračné a revitalizačné účinky.

Okrem toho roztok využíva kombináciu dvoch typov soli (Fleur de Sel zo Sardínie a ružovú himalájsku soľ) pre účinnú remineralizáciu a detoxikáciu, ako aj lepšiu absorpciu aktívnych látok. Už 30 minút po použití je pokožka vyhladená a rozjasnená. Zábaly vyvolávajú príjemný pocit komfortu a ľahkosti.

TEAOLOGY - BAKUCHIOL INFUSION

Teaology predstavuje prvý, hodvábny ľahký olej, ktorý sa opiera o koncentrát aktívnych zložiek: 1% bakuchiolu, biely čaj a olej z kamélie pre redukciu prejavov starnutia s výsledkami, aké pleti poskytuje retinol, avšak s lepšou znášanlivosťou.

BAKUCHIOL z udržateľného zdroja z ajurvédskej rastliny Babchi pôsobí na pleť podobne ako retinol – aktivuje receptory kyseliny retinovej a enzýmy zodpovedné za syntézu kolagénu, pričom nevyvoláva známe vedľajšie účinky retinolu (podráždenie pleti a fotosenzitivitu).

BIELY ČAJ pochádza z pukov čajovníka a obsahuje vysoké percento epigalokatechínov, ktoré pleť chránia pred viditeľnými známkami predčasného starnutia.  

OLEJ ZO SEMIENOK KAMÉLIE stimuluje tvorbu kolagénu a podporuje redukciu mimických liniek a vrások.

SKVALÁN posilňuje bariéru pleti a poskytuje jej hydratáciu.

100% prírodné zloženie bez parfumácie, konzervačných látok, farbív, parafínu a minerálnych olejov.

NÁŠ TIP

Primiešajte pár kvapiek pleťového oleja s bakuchiolom do vášho make-upu, krémovej lícenky alebo lesku na pery pre šťavnatý vzhľad. 

TEAOLOGY - MATCHA INFUSION

Koncentrované zloženie s antioxidačnou silou Matcha čaju, hydratačnou a objem podporujúcou kyselinou hyalurónovou a extraktom plamatky pre okamžité vypnutie pleti. Ľahké pleťové sérum bolo vyvinuté pre zlepšenie pružnosti, rozjasnenie pleti, vyhladenie vrások a redukciu známok stresu a únavy. Už po prvej aplikácii viditeľne zmierňuje vrásky a prejavy starnutia, zanecháva pleť vyhladenú, spevnenú a žiarivejšiu.

INFÚZIA ČAJU MATCHA bohatá na antioxidanty a minerály, ktoré bránia procesom starnutia buniek a chránia pleť pred znečistením.  

EXTRAKT PLAMATKY ZELINNEJ s výnimočnou schopnosťou okamžite uvoľniť pleť s prirodzeným liftingovým efektom. Pri pravidelnom používaní sérum napomáha k vypnutiu, vyhladeniu a zjednoteniu pleti, pričom redukuje hĺbku vrások.

MOLEKULÁRNA KYSELINA HYALURÓNOVÁ aktivuje hydratáciu v stredných/povrchových vrstvách epidermy a zachováva hydrolipidovú rovnováhu pleti.  

Zloženie s obsahom 96% zložiek prírodného pôvodu, bez alkoholu, parfumácie, konzervačných látok, farbív, parafínu a minerálnych olejov. 

Alma K - novinky pre sviežosť tela

Alma K For Men Active Protection Roll-On Deodorant 75ml

Pánsky roll-on dezodorant pre aktívnu ochranu

Rýchlo schnúci dezodorant pre okamžitú sviežosť s ochranným efektom až do 48 hodín. Nelepivá textúra bez obsahu hliníkových solí je testovaná na citlivej pokožke. Neutralizuje nežiaduce pachy, pričom upokojuje pokožku podpazušia. Bohatý podiel provitamínu B, extraktu zeleného čaju a výživných minerálov z Mŕtveho mora v zložení dotvára vôňa santalového dreva. Pre dlhotrvajúcu ochranu pred pachom a príjemne hladký pocit pokožky podpazušia. 

Active Protection Roll-On Deodorant 75ml

Dámsky roll-on dezodorant pre aktívnu ochranu

Upokojujúci dezodorant pre okamžitú sviežosť s ochranným efektom až do 48 hodín. Testované na citlivej pokožke, zloženie dezodorantu je obohatené o provitamín B, extrakt zeleného čaju a minerály z Mŕtveho mora. Nelepivá textúra eliminuje stopy nežiaduceho pachu, pričom jemne vyživuje a chráni pokožku podpazušia. Jemná vôňa bavlny prispieva k pocitu vláčnej sviežosti. Zloženie bez hliníkových solí. 

Firming Body Lotion 200ml

Spevňujúce telové mlieko obohatené o komplex PhytosonicTM a kyselinu hyalurónovú

Vyhladzujte a spevňujte svoju pokožku s telovým mliekom, ktoré jej dodá maximum hydratácie a výživy. Zloženie je obohatené o minerály z Mŕtveho mora, kyselinu hyalurónovú a exkluzívny spevňujúci komplex PhytosonicTM, ktorý stimuluje pružnosť a skrášľuje krivky tela. Bohatý podiel extraktu z hroznových zrniek a olivového oleja vyživuje a vyhladzuje pokožku pomocou prírodnej hydratácie. Textúra mlieka ľahko preniká do pokožky, povzbudzuje ju, zjemňuje a vytvára výnimočne vláčny pocit.

Reusable Facial Cleansing Pads

Čistiace pleťové tampóny na opakované použitie, ekologická voľba pre hladkú a čistú pleť

Prateľné čistiace tampóny sú skvelou voľbou na každodenné čistenie pleti: sú lepším riešením tak pre vašu pleť, ako aj pre životné prostredie. Tampóny sú vyrobené z absorpčného bambusu pre jemné a šetrné odlíčenie make-upu. Po použití ich jednoducho vložte do bavlneného vrecka a operte v práčke. Po vypraní sú ako nové! Balenie obsahuje 7 bambusových tampónov a 1 bavlnené vrecko na ochranu tampónov počas prania

Predstavujeme nové jarné vône:

COACH GREEN

Pánska vôňa Coach Green je inšpirovaná uvoľňujúcim pocitom, aký vyvoláva živá zeleň uprostred dynamickej energie mesta. Drevitá, ovocná a svieža toaletná voda sa otvára osviežujúcim spojením šťavnatého kivi a sviežeho bergamotu, ktoré podčiarkujú aromatické tóny rozmarínu a geránia. Záver patrí zemitému machu a mužnému cédru.

Eleganza znamená krásu, pričom aj výslovnosť tohto slova znie pôvabne. Stelesňuje nadčasovosť a ženský zmysel pre štýl a vkus. Dve parfumované vody, ELEGANZA a ELEGANZA INTENSA, zachytávajú význam tohto slova vo vôni a dizajne a prenesú vás do sveta elegancie a zvodnosti. 

Bugatti ELEGANZA

Vrchné tóny odkrývajú esencie jahody a čiernych ríbezlí s dotykom ovocnej sviežosti. Závan vanilky dodáva prvotným tónom vône jemnú ženskú eleganciu. V srdci parfumovanej vody sa dynamicky žiarivé tóny čerstvého citróna a sladkastý taliansky kosatec spájajú so sladkými drevinami. Záverečné dlhotrvajúce akordy s tajomnými tónmi ambry a pižma prispievajú k zmyselnej kompozícii, ktorá zanecháva trvácnu stopu.

Bugatti ELEGANZA INTENSA

Vôňa zrelej broskyne a zvodnej maliny vás očarí ovocnosladkým nádychom. Pikantná esencia mandarínky dodáva úvodu hrejivé nuansy a vytvára atmosféru hravej ľahkosti. Zmyselné sladké tóny jazmínu a jemná kvetinová vôňa konvalinky rozvíjajú v srdci vône tajomný buket. Tóny ozónu evokujú jemný vánok počas letného večera v starobylých talianskych uličkách. V závere kompozícia rozvíja plnú zvodnosť tónov pižma, jemnej vanilky a hrejivej ambry. Ich príjemné romantické nuansy vás prekvapia úžasne trvácnou stopou.