Netradičný darček: Darujte interiérového dizajnéra pod stromček!

Ukážte svojim blízkym, že ich počúvate a chcete im dopriať niečo špeciálne. Ukážte im starostlivosť a prejavte lásku. Darujte im pod stromček služby dizajnéra Ekoma.

Špeciálny darček pre výnimočných ľudí

Aj vy máte pocit, že obdarovať vašich blízkych je každým rokom ťažšie? Máme pre vás netradičné riešenie. Služby dizajnéra sú zážitok, ktorý si množstvo ľudí počas svojho života vôbec nedopraje, a pritom je to skvelý zážitok a veľká pomoc. Dizajn na mieru je darček, ktorý naozaj nikto nečaká, a preto je prekvapenie zaručené. 

Dlhodobá radosť je zaručená

Samotný proces spolupráce je pri vytváraní návrhu pre obdarovaného veľkým zážitkom a po realizácii návrhu bude vaša milovaná osoba mať u seba doma miesto, ktoré mu bude navždy pripomínať vás a váš darček. Spomenie si na vás a na originálny darček, ktorý ste mu darovali na Vianoce, vždy, keď bude relaxovať v novej miestnosti alebo využívať nábytok na mieru.

S dizajnérom na Vianoce netrafíte vedľa

Každý potrebuje dizajnéra, hoci si to možno neprizná. Miesto, ktoré je potrebné obnoviť, vylepšiť alebo premeniť, sa nájde v každej domácnosti. Možno bude mať váš blízky záujem o vstavanú skriňu na mieru alebo prerábku celej miestnosti. Možností je veľa. V každom prípade - dizajnérom potešíte vždy.

 

Dizajnér nie je darček, ktorý po sviatkoch skončí zapadnutý prachom. Naopak. Darček poteší pod stromčekom. Ako môže vyzerať váš Ekoma darček? Je to len na vás. Zamyslite sa nad tým, čo by váš blízky potreboval. Kontaktujte nás a spolu pripravíme veľké vianočné prekvapenie na mieru.