Nové hodinky v štýle hada

SERPENTI TUBOGAS INFINITY

Zmyselné a elegantné krivky hada sú symbolom nikdy nekončiaceho znovuzrodenia, múdrosti a vitality. Toto mystické stvorenie vždy fascinovalo a sprevádzalo tvorbu značky Bulgari ako jedinečný talizman. Prvé hodinky v tvare hada sa objavili už v roku 1948. Tubogas svojimy záhybmi  zmyselne obtočil zápästie. Priliehavý náramok vznikol vďaka komplexnej technike, ktorá zahŕňa stočenie niekoľkých metrov zlatého či oceľového drôtu. 

V roku 2023 prichádza na scénu nová, uhrančivá transformácia, ktorá je predzvesťou ďalších kreatívnych možností. Model Serpenti Tubogas Infinity oslní výrazným talianským štýlom Bugari aj majstrovským spracovaním.

Úplne prvý krát prechádza silueta hada z púzdra priamo do náramku, vďaka rafinovanému osadeniu kameňov, ktoré zdobia modulárnu konštrukciu. Jednotlivé prstence náramku sú lisované, každý v jedinečnom rozmere a následne upravené leštením, ozdobené kameňmi a spojené na titánovej čepeli. Hlavu hada zdobia diamanty, nechýbajú na úžasnom dekore číselniku ani na lunete, ďalších 8 diamantov je aj na zakrivenej časti púzdra.

Rímsky klenotnický dom predstavuje nový model hodiniel Serpenti v dvoch variantoch: s jednoduchým a dvojitým náramkom. Oba nové modely sadnú ako druhá koža.

SERPENTI SEDUTTORI

Neodolateľné Serpenti Seduttori sa zrodili ešte v roku 2019 a sú inšpirované ikonickou líniou Tubogas. Náramok dômyselne prepája majstrovsky vyrobené články v dokonalej geometrickej repetícii. Kolekcia sa rozrastá o dva nové modely Serpenti Seduttori s pôsobivými, čiernými lakovanými číselníkmi. V pôsobivom kontraste k číselníkom sú ďalšie použité materiály: oceľ pri prvom modeli a ružové zlato pri druhom. Fascinujúce zaoblené púzdro zdobí po strane ružový rubelit na vrchole korunky - ikonický detail rímskeho klenotníckeho domu. Náramok s typickými článkami plynule prechádza do púzdra. Pohodlná preklápacia spona upína tento jemný výtvor modernej elegancie pevne na zápästie. 

Text: Redakcia

Foto: Bulgari