Oddychujte v nádhere a luxuse

TRI VODY v Demänovskej Doline je dovolenkový rezort, ktorý pozostáva zo 17 horských chát – chaletov. Našim hosťom ponúkame dokonalý oddych v pokojnom rezorte v obľúbenej lokalite s dôrazom na nádhernú architektúru, dizajn, kvalitné vybavenie a dostatok priestoru. Celý rezort bol dokončený v roku 2022. Okrem luxusného ubytovania u nás nájdete aj príjemnú reštauráciu s chutným a nápaditým jedlom U medveďov.

Vybrať si môžete z 2, 4 a 6 lôžkových apartmánoch, alebo si môžete naplno užiť luxus a oddych v krásnych chaletoch s privátnym wellnessom, saunou alebo jacuzzi.

 

Tri Vody: Vitajte doma!

Tri Vody sú miesto, kde sa cítite ako doma. Máte k dispozícii všetko, čo potrebujete, aby ste zabudli na bežné povinnosti a starali sa len o seba a o ľudí, na ktorých Vám záleží. Tomu sme podriadili všetko od začiatku projektovania až po reálnu prevádzku rezortu.

Oddychujte v nádhere a luxuse

Tri Vody sú kombináciou zaujímavej architektúry, nádherného interiérového dizajnu a moderných technických riešení. Vďaka použitiu kvalitných materiálov aj vďaka remeselnej zručnosti sme dosiahli luxusný a citlivo zladený interiér aj exteriér, z ktorého sa Vám napriek mnohým lákadlám okolia nebude chcieť odchádzať.

Vyplňte čas aktivitami

V okolí Troch Vôd sú najlepšie slovenské lyžiarske strediská, jaskyne, termálne kúpaliská, akvaparky a možnosť vodných športov. Nízke Tatry, v srdci ktorých sa rezort nachádza, sú stvorené pre relax, wellness, lyžovanie, kúpanie, turistiku, cykloturistiku a mnoho ďalších. V blízkosti sa nachádza bobová dráha, zábavný park, bike park a mnoho iných atrakcií pre návštevníkov všetkých kategórií.

 

Bistro u medveďov

V krásnom rezorte Tri Vody je príjemná reštaurácia U medveďov, ktorá zabezpečuje stravovanie ubytovaným v rezorte, ale taktiež je otvorená aj pre iných zákazníkov, turistov v Jasnej. Skvelé raňajky, obedy a večere z kvalitných surovín si môžete vychutnať priamo v  priestoroch reštaurácie, alebo si ich jednoducho necháte doniesť na váš apartmán. Čaká Vás chutné jedlo so zážitkom.