Prichádza čas zamilovaných

Hľadáte darček pre svoju nežnešiu polovičku, ale neviete čo vybrať? Každá žena sa o seba rada stará. Tak vyberte niečo, čo poteší jej zmysly. V tomto článku vám ponúkneme niekoľko tipov, ktorými určite urobíte radosť. Tieto novinky prišli na náš trh len nedávno, tak si ich teraz trošku predstavíme. 

Annayake

Ako prvú novinku si predstavíme nielen produkt, ale celú značku, ktorá v sebe ukrýva japonské know-how prispôsobené západným ženám. 

Japonské rituály krásy spočívajú v tradičnej technike vrstvenia, ktorá zahŕňa aplikáciu ošetrujúcich, základných i doplnkových produktov v striktne stanovenom poradí. Tento rituál krásy tak umožňuje doručiť na mieru ušitý, individuálny skrášľujúci program pre pleť každej ženy – zohľadňujúc jej stav, vlastnosti a potreby. Tieto tradičné japonské princípy ošetrenia pleti sú srdcom značky ANNAYAKE. Značka ich zjednodušuje a sprístupňuje všetkým ženám. Produkty sú na zadnej strane označené číslom aplikačného kroku.Tento unikátny detail definuje poradie, v akom majú byť jednotlivé produkty nanášané.

 

RITUÁL DVOJITÉHO ČISTENIA: ZÁKLADNÝ KROK KU KRÁSE

 

24H: KOMPLEXNE HYDRATAČNÁ STAROSTLIVOSŤ PONÚKA EPIDERME 24 HODÍN NEPRETRŽITEJ HYDRATÁCIE

Každá japonská žena vie, že krása začína čistou pleťou.
Režim starostlivosti začína pri značke ANNAYAKE vždy dôkladným
čistiacim rituálom, ktorý pleť zbaví nečistôt a výrazne napomáha k jej
krásnemu vzhľadu.
Nevyhnutný rituál dvojitého čistenia v japonskej tradícii završuje
aplikácia balančného tonika. Vskutku odlišné od bežne používaných
toník, balančné toniká pôsobia na pleť ako prípravné ošetrenie. Čistia
ju, obnovujú jej rovnováhu, ošetrujú a pripravujú pleť tak, aby dokázala
čerpať plné výhody následne aplikovanej starostlivosti.
  Laboratóriá ANNAYAKE vytvorili celú kozmetickú líniu na uspokojenie primárnych potrieb každej epidermy. Hydratačná línia 24H učí epidermu efektívne manažovať vlastné zdroje vlhkosti, pričom jej zároveň dopĺňa hydratáciu, ktorá pôsobí nepretržite počas 24 hodín.

 

BAMBOO, LÍNIA S RASTLINNOU SILOU BAMBUSU PRE ZACHOVANIE PRIRODZENEJ KRÁSY

 

WAKAME BY ANNAYAKE PRIRODZENOSŤ A REGENERÁCIA. NOVÝ OMLADZUJÚCI RITUÁL S MINIMALISTICKÝM ZLOŽENÍM

Symbol odolnosti a dlhovekosti, ale aj energie a jemnosti: bambus je najrýchlejšie rastúcou rastlinou na Zemi. Pre kozmetické účely prináša celý rad bezkonkurenčných výhod. Na základe dávnych japonských poznatkov a štúdia vlastností jednotlivých častí bambusu vyvinuli laboratóriá ANNAYAKE líniu, ktorá sa opiera o bambusové extrakty. Každý produkt v línii BAMBOO zahŕňa trojicu skrášľujúcich bambusových extraktov: šťavu, miazgu a kôru   Skutočný dar mora, extrakt riasy Wakame predstavuje komplexnú omladzujúcu zložku, ktorá prirodzeným spôsobom chráni epidermu pred škodlivými vplyvmi času. Laboratóriá ANNAYAKE použili extrakt Wakame na vytvorenie inovačnej línie starostlivosti o pleť s minimalistickým zloženým zostaveným len z podstatných látok.

 

ULTRATIME - BUĎTE V POHODE S PLYNÚCIM ČASOM

 

 

Pleť je dennodenne vystavovaná rôznym škodlivým a stresovým
faktorom, ktoré urýchľujú starnúce procesy, a preto značka ANNAYAKE
prichádza s líniou ULTRATIME, komplexnou ponukou cielených
ošetrujúcich prípravkov, ktoré bránia poškodzovaniu pleti.
Línia je ideálna pre ženy s prvými známkami starnutia, je zostavená
z prípravkov, ktoré predchádzajú formovaniu prejavov času, ale aj z
prípravkov, ktoré následky poškodenia pleti zmierňujú a pleť omladzujú.
   

 

LIP GLOSS VOLUME od COLLISTAR MILANO

Lip Gloss Volume je novým leskom na pery, ktorý v okamihu zväčšuje objem pier, pričom ich hydratuje, vyhladzuje a vypĺňa s trvácnym efektom. Príjemná gélovo-krémová textúra lesku umožňuje vrstvenie, nie je lepivá a pokrýva pery ľahkou žiarivou vrstvou farby. Farebná škála je univerzálna, zahŕňa odtiene jemné ako balzam aj výrazné ako rúž.

EYEDENTITY PALETTE - nové odtiene paletky očných tieňov od GOSH

S paletkou EYEDENTITY si jednoducho vytvoríte rôzne vzhľady podľa svojej nálady a príležitosti. EYEDENTITY sa predstavuje v 3 rôznych farebných kombináciách, pričom každá z verzií obsahuje 9 odtieňov v jagavých a kovovolesklých, ale aj matných a prirodzených finišoch. Odtiene sú nakombinované tak, aby ste si s ich pomocou mohli vytvoriť prirodzený, aj sofistikovaný vzhľad.

KATE SPADE predstavuje novú vôňu SPARKLE

 

Van Cleef & Arpels - Patchouli Blanc N°103266SD

Parfumérka Louise Turner sa snažila pomocou neodolateľnej, návykovej a bujnej zmesi kvetinových a gurmánskych tónov verne zachytiť náladu typického večera v New York City, keď slnko zapadá a svetlá mesta začínajú uchvacovať pohľad. Novú vôňu Kate Spade Sparkle otvárajú tóny čiernych ríbezlí podčiarknuté sviežosťou talianskeho citrónu a štipkou pikantného, mrazeného ružového korenia. V srdci sa rozvíja bohatý buket  fialových pivónií a hlohu, a vo finále nastupuje vitálny céder s extraktom dubového dreva, ktoré formujú lahodne návykovú stopu vďaka prídavku tónov vanilkového crème brûlée.   Vo svojej novej vôni značka Van Cleef & Arpels stvárňuje pačuli v jeho najsvetlejšej a najvzdušnejšej podobe. Parfumér Jérôme Epinette si zvolil výnimočne čistú frakciu esencie pačuli. Oslobodené od jeho surových aspektov, spája sa toto krištáľovo-číre pačuli so zamatovým buketom ruží. Kombináciu osvetľujú pikantné tóny ružového korenia. Dotyk kašmírového dreva dodáva kompozícii pocit plnosti, zatiaľ čo priesvitné biele pižmo evokuje vôňu sviežej bielizne na pokožke