Pripravte svoje vlasy na jesenné radovánky

Vo svojom vlastnom #ROWENTA salóne!

Vrátili ste sa z letnej dovolenky, kde ste poctivo odpočívali a svoje vlasy len tak nechali existovať, bez špeciálnej starostlivosti napriek slnku, morskej alebo chlórovanej vode? Potom je ten správny čas im dopriať zaslúženú starostlivosť. A kto hovorí, že je nutné ísť do salónu, keď si môžete svojho kaderníka pozvať rovno k sebe domov? Čo je však ešte lepšie? Môžete si ho priamo do svojej kúpeľne nasťahovať! S novinkami ROWENTA sa dokážete o zdravie vašich vlasov postarať a zároveň budete mať perfektný styling na každý všedný deň.

Objem bez výčitiek!

S novým kulmofénom Rowenta Brush Activ’ Ultimate Care (CF9720) si v domácom prostredí pohodlne vytvoríte objemnú fúkanú alebo uhladený a žiarivý styling so zaoblenými končekmi, ktoré vydržia po celý deň. Rotačná hlavica Care Styling, široká 50 mm, s prírodnými štetinami, zaistí plný objem vlasov alebo nádherné vlny vždy s lesklými výsledkami vďaka keramickému povrchu a ionizácii. Zároveň technológia Careful Heat, ktorá udržuje teplotu prúdu vzduchu pod 80° C, uchová vaše vlasy chránené, nebudú tak vysušené, ani polámané z každodenného stylingu. Flexibilná patentovaná funkcia Flip umožňuje nastaviť uhol rotujúcej hlavice tak, aby pre vás úprava vlasov bola čo najjednoduchšia a mali ste slobodu pohybu pre ľahký prístup všade. Pred stylingom mokré vlasy najskôr predsušte s hlavicou Care-Blow, a potom vymeňte za hlavicu Care Styling na úpravu vlasov.

Kulmujte si vlasy, šetrne!

Kulma Rowenta Ultimate Experience Air Care (CF4310) je z novej generácie kuliem, ktorá sa špičkovo postará o oslňujúci vzhľad vašich vlasov bez zničenia. Značka Rowenta prichádza s vlastnou patentovanou technológiou Fresh Flow, ktorá využíva mierny chladný prúd vzduchu ako ochranu pred nadmernou horúčavou a zaručuje dokonalé výsledky, a zároveň udržuje zdravie vlasov! Jednoduché a zároveň exkluzívne vlny zvládnete počas troch sekúnd. Práve tvar kulmy do „L“ umožňuje intuitívnejšiu úpravu vlasov v zadnej časti hlavy – každý navlnený prameň bude vydarený. Hlaveň kulmy má kremenný keramický povrch a spolu s technológiou ionizátora odstraňujú statickú elektrinu pre hladké a lesklé výsledky! 

Hairstylingový zázrak za okamžik!

So žehličkou na vlasy Rowenta Inimitable Ultimate Experience (SF8230) si budete pripadať jedinečná každý deň, rovnako ako keď spokojná odchádzate zo svojho obľúbeného salónu. Perfektne vyžehlené vlasy s objemom získate s nasadeným hrebienkom na žehličke – hrebeň precízne navádza vlasy od korienkov ku končekom cez 3D žehliace pláty s minerálnym povrchom. Dve 3D plávajúce dosky zaručujú optimálny kontakt s vlasmi po celej ich dĺžke. Pri žehlení je vo vlasoch zachovaných 100% keratínu, vlasy sa lesknú a sú hladké