S tirolským šarmom a štipkou pôvabu

Kitzbuhel, jedno z najznámejších alpských miest na svete, každoročne očarí mnohých hostí z celého sveta – v zime aj v lete. Nielen samotné mesto, ale aj okolité Kitzbühelské Alpy ponúkajú množstvo aktivít. Dokonalý oddych pre aktívnych ľudí ale aj tých, ktorí hľadajú pokoj a uvoľnenie sľubuje hotelový komplex v neďalekom Jochbergu: 5-hviezdičkový špičkový Kempinski Hotel Das Tirol.

Štýlový, moderný a predsa útulný a v každom prípade jedinečný. Prvotriedne služby sa tu dokonale snúbia s tirolským šarmom, to všetko v centre Kitzbühelských Álp. V hoteli Kempinski Das Tirol, ktorý zahŕňa početné nadštandardné a luxusné dvojlôžkové izby, junior suity, suity a apartmány a strešný apartmán, hostia zažijú skutočný pocit luxusu s výhľadom na vysnívané tirolské hory.

Letný hit

Beh a prechádzky, cyklistika a horská cyklistika, turistika a horolezectvo, mnohé výlety začínajú priamo pri hoteli. Okrem toho vás zlákajú štyri atraktívne golfové ihriská s 54 jamkami, do niekoľkých minút ďalších 12 v okolí a dokonca 55 ihrísk do hodiny jazdy. A všade táto snová scenéria: zelené lúky, bujná tráva, drsné štíty.

Ski-in & Ski-out v zime

Známa oblasť KitzSki láka lyžiarov a snowboardistov ako oceňovaná „najlepšia lyžiarska oblasť na svete“: celkom 233 kilometrov zjazdoviek ponúka čistú zimnú zábavu! Snow Academy Jochberg skúseného lyžiarskeho odborníka Aloisa Reichholfa je oficiálnym partnerom hotela, vrátane lyžiarskej školy a detského areálu priamo v areáli hotela, čo je veľmi praktické najmä pre začiatočníkov! Hneď vedľa 5-hviezdičkového hotela „čaká“ prvý vlek a zábava na snehu končí prakticky priamo zastávkou v saune či kúpeľoch.

Horské wellness

Keď už o tom hovoríme: Kempinski The Spa rozmaznáva telo i dušu na 3 600 metroch štvorcových. V saunovom svete, vrátane parného kúpeľa a rôznych bazénov, nájdete ideálne miesto na oddych alebo si užijete masáž či kozmetické ošetrenie. Ďalšie chvíle rozmaznávania ponúkajú Private Spa Suites, kde si môžete užiť intímnu atmosféru luxusu a súkromia. Exkluzívny relax je tu zaručený...

Chvíle potešenia

Či už ide o bohaté raňajky alebo exkluzívnu večeru, Das Tirol poteší nielen hotelových hostí, ale aj verejnosť. Reštaurácia Steinberg poteší kreatívnou, mladou tirolskou kuchyňou a stredomorskými vplyvmi. Pozornosť sa venuje najmä implementácii regionálnych a sezónnych produktov. Jedinečnou v tomto regióne je panázijská reštaurácia „Sra Bua“, ktorá ponúka exotické jedlá inšpirované Ďalekým východom vyrobené z najlepších miestnych surovín v kombinácii so vzrušujúcimi chuťami z celého sveta.

Rubin Bar vás tiež pozýva na leňošenie, relax, rozhovor a predovšetkým zábavu. Či už exkluzívny single malt, exotický koktail, klasický long drink alebo jednoducho pohár šampanského: mladý, kreatívny barový tím vykúzli ten správny drink pre každého.