Speváčka Monika Bagárová je novou ambasádorkou značky Huawei

Speváčka, porotkyňa súťaže Superstar a mamička na plný úväzok Monika Bagárová sa stala novou ambasádorkou značky Huawei pre Česko a Slovensko. Monika tak rozšírila rady už existujúcich ambasádorov, medzi ktorých patrí napríklad MMA zápasník Attila Végh, biatlonistka Paulína Fialková, travel bloger Milan Bez Mapy či uznávaný módny fotograf Lukáš Kimlička.

„Som veľmi rada, že som sa mohla stať ambasádorkou značky Huawei. Ako každá žena, aj ja milujem krásne, ale zároveň kvalitné a praktické veci. Preto som bola nadšená, keď som dostala možnosť využívať nový skladací telefón Huawei P50 Pocket,“ hovorí Monika Bagárová.

Nový smartfón Huawei P50 Pocket bol pred dvoma týždňami predstavený v Prahe. Jeho revolučný dizajn vo forme skladacieho displeja a luxusné materiály dokazujú, že Huawei sa neustále posúva dopredu. OLED displej o veľkosti 6,9 palca a inovatívne funkcie, ktoré umožňujú zobrazenie notifikácií, aj keď je telefón zložený, sú úplne revolučné. Fotoaparát sa môže pochváliť systémom Ultra Spectrum Camera Matrix 4, s ktorým dokáže zachytiť aj tie najväčšie detaily, reálne textúry a napríklad zväčšené zábery v režime makro snímky.

Text: Redakcia v spolupráci s Huawei

Foto: Huawei