Svet zmyselných vôní

Ponorte sa do sveta zmyselných vôní a žiarivých momentov a objavte najnovšie trendy vo svete parfémov. Bez ohľadu na to, či hľadáte svoju charakteristiscú vôňu pre každodenné nosenie alebo výnimočný parfém na špeciálne príležitosti, jesenné novinky vás určite nesklamú.

ELIE SAAB Le Parfum Bridal

Značka ELIE SAAB poverila zostavením vône Majstra parfuméra Auréliena Guicharda zo spoločnosti Takasago. Aurélien Guichard, obdivovateľ
náročného, no čarovného sveta ELIE SAAB, sa pri vývoji vône opieral o inšpiráciu béžovej farby, ktorá je symbolom módnej kolekcie Bridal.
Na vytvorenie Le Parfum Bridal si parfumér zvolil tie najžiarivejšie a najviac štruktúrované ingrediencie. Opojná, pižmová a kvetinová vôňa sa skladá
z tónov ylang-ylangu a kvetov pomarančovníka vytvárajúcich kontrast, precízny a jemný ako čipka. Oslnivé tóny kvetín zahaľuje vanilka z Madagaskaru a ambroxan, ktoré dodávajú vôni objem. Semienka ambrette dodávajú vôni finálnu iskru. Vďaka žiarivým tónom je Le Parfum Bridal výnimočnou drevitou, pižmovou a kvetinovou vôňou.

 

COACH Love

Coach Love sa inšpiruje všetkými spôsobmi, akými vyjadrujeme lásku – k sebe aj k iným. Parfumér Antoine Maisondieu zostavil dynamickú vôňu s rozmanitými vrstvami, ktoré vypovedajú o jedinečnej povahe lásky ako o niečom, čo všetci vnímame univerzálne, ale vyjadrujeme vlastným spôsobom. Kombinácia hravej lesnej jahody a šťavnatej mandarínky, bohatej zamatovej ruže a jazmínu Sambac, ako aj hrejivého cédru a ambry vo vôni Coach Love nás povzbudzuje k tomu, aby sme sa zmocnili príležitostí na odvážne, autentické a hlavne vlastné vyjadrenie jazykov lásky.

MONTBLANC Explorer Platinum

Vôňa Platinum odhaľuje novú stránku kolekcie Montblanc Explorer s moderným poňatím drevín evokujúcich dobrodružný vzostup muža v horách. Voňavé dobrodružstvo vytvorili uznávaní parfuméri Bruno Jovanovic, Nathalie Lorson a Fabrice Pellegrin. Neochvejná sila skaly je vyjadrená zmesou noblesných drevín, oživenou dychom pulzujúceho cyprusu a chrumkavého vzdušného akordu, ktorý odráža odvážnu a rafinovanú mužnosť.

Novú parfumovanú vodu otvára pulzujúce spojenie žiarivých tónov grapefruitu, lístkov fialky a esencie šalvie. Intenzitu tohto spojenia umocňujú vzdušné tóny doručujúce do vône krištáľovú sviežosť, ktorá evokuje sneh a ľad. Výrazné tóny cédrového dreva z Aljašky a akord elegantných ambrových tónov vytvára dojem štruktúry dreva, kým kombinácia machu s pižmovo-drevitým akordom vnáša do vône bohatstvo.

MICHAEL KORS

Michael Kors Gorgeous

Moderná, luxusná vôňa s nadčasovou príťažlivosťou, ktorá pozostáva zo sviežich bielych kvetín s dymovými tónmi tabaku a drevín. Prekvitá nenúteným pôvabom úniku.

Je zmesou optimizmu, ktorý prináša žiarivý biely kvetinový buket a dotyk tabakového akordu sprevádzaný uvoľneným luxusom intenzívnych drevitých tónov. Extravagantný jazmín Sambac, sofistikovaná tuberóza, upokojujúce tóny ylang- ylangu a pomarančového kvetu sa spájajú v podmanivej žiarivosti, kým netradičný akord tabaku zahaľuje buket do provokatívnej hrejivosti. V závere vôňu dotvárajú výrazné tóny cédru a guajakového oleja, ktoré jej dodávajú upokojujúcu silu.

Michael Kors Wonderlust

Ambrová gurmánska parfumovaná voda, ktorá zachytáva neskrotnú túžbu po dobrodružstve. Zmes luxusných kvetov striedajú vybrané korenisté tóny evokujúce vzdialené destinácie. S každým tónom vôňa unáša ženu na vytúžené miesta. Vysoká koncentrácia esencií jej poskytuje ideálny únik a uspokojuje jej túžbu po nekončiacich dobrodružstvách.
Vôňu otvára svieži taliansky bergamot a dráždivé ružové korenie, ktoré zjemňuje rafinované, gurmánske mandľové mlieko. Žiarivé kvety rozkvitajú z podmanivého podpisu, ktorý prehlbuje provokatívny klinček a priezračný, vanilkový dotyk heliotropu. Exotický a krémový záver z benzoinu zo Siamu, santalového dreva zo Srí Lanky a kašmíru završuje opojné objatie.
 

Michael Kors Sexy Amber

Nechajte sa unášať príjemnou hrejivou vôňou, ktorej základom je teplá balzamická vôňa ambry so sladkým drevitým nádychom. O poriadnu dávku zmyselnosti sa postarajú sladkasté biele kvietky a santalové drevo. Sexy Amber s vami zotrvá dlho a s vysokou intenzitou.

VAN CLEEF & ARPELS Thé Amara

Nová parfumovaná voda Thé Amara je ako voňavá prechádzka: pokojné potulky čajovými plantážami v skorých ranných hodinách. Pohladenie prvých lúčov za svitania sa strieda so sviežosťou ľahkého vánku, ktorý so sebou nesie vôňu zelených listov. Jednotlivé tóny sa prelínajú v dokonalej alchýmii..
 
Thé Amara zachytáva jedinečnosť vzácneho okamihu a zvečňuje jeho spomienku vo vôni plnej pocitov.
 
Žiarivé tóny bergamotu a mäty ohlasujú akord čaju, ktorý je svieži, a zároveň kvetinový. Sviežosť dopĺňa pikantný charakter ružového korenia, po ktorom nasleduje nadčasovo elegantný buket ruže a sladkého hrášku. Vôňu zohrievajú tóny kašmíru a bieleho pižma, formujúce príjemný zamatový základ. Hĺbku a silu tejto jedinečnej kompozícii dodáva v závere cédrové drevo, ktoré uchvacuje predstavivosť a prebúdza všetky zmysly.

 

Predstavované novinky je možné nájsť v sieti parfumérií FAnn a aj na www.fann.sk