Slovenská značka Organic Oasis Lab vyhrala prestížne svetové ocenenie The Beauty Shortlist Wellbeing Awards !

Slovenská značka Organic Oasis Lab vyhrala so svojim prémiovým  výživovým doplnkom Microbiome Therapy prestížne svetové ocenenie The Beauty Shortlist Wellbeing Awards 2024, v kategórii Best Product for Microbiome Health (najlepší produkt pre črevný mikrobióm), čím sa zaradila medzi svetovú špičku.

Beauty Shortlist Awards

 

The Beauty Shortlist Awards je prestížna svetová súťaž, ktorú v roku 2012 založila novinárka a zástankyňa ekologického životného štýlu Fiona Klonarides. Ide o  vysoko rešpektovanú transparentnú súťaž, ktorá je nezávislá od akýchkoľvek sponzorov a reklám. Ocenenia udeľuje každý rok nezávislá medzinárodná porota, ktorá pôsobí na 4 kontinentoch: Európy, Spojeného kráľovstva, Ameriky a Austrálie. Ocenenie je často krát odrazovým mostíkom nielen pre uvedenie nových produktov známych značiek, ale tiež slúži ako štartovacia čiara pre menšie, avšak rovnako kvalitné značky z rôznych kútov sveta.

Microbiome Therapy

 

Microbiome Therapy obsahuje 14 cielených živých probiotických kmeňov, vrátane prebiotík a fermentovaného prášku FIBRIOTICS™  z 36 druhov ovocia a zeleniny na podporu trávenia, imunity a proti alergiám. 

Jedná sa o 5 vrstvové mikroenkapsulované probiotické kmene, ktoré sú vyrobené patentovanou technológiou VPRO, ktorá chráni probiotiká pred vonkajšími vplyvmi ako sú kyslík, voda, žalúdočné kyseliny a enzýmy a  je zárukou toho, že sa probiotiká dostanú v neporušenej forme až do čriev. Ich účinky sú preukázané klinickými štúdiami. Jedna denná dávka obsahuje až 40 miliárd KTJ (kolónie tvoriace jednotky).

 

Microbiome Therapy vyvíja a vyrába slovenská rodinná firma, Organic Oasis SK s.r.o.,  na čele so zakladateľkou značky Ing. Lenkou Šoltýsovou.

 

MICROBIOME THERAPY - Organic Oasis (organic-oasis.sk)

Organic Oasis

Ing. Lenka Šoltýsová

soltysova@organic-oasis.sk

@organic_oasis.sk

Lenka Šoltýsová - Founder - Organic Oasis | LinkedIn