Tiež obľubujete ležérny, uvoľnený a prirodzený módny štýl?

Dovoľte nám predstaviť vám novú jesennú kolekciu obuvi Pat Calvin pre dámy a pánov. Elegantné topánky v nadčasovom, ale decentne módnom štýle sú absolútnou nevyhnutnosťou v šatníku moderných mužov a žien, ktorí si cenia vysoký komfort a štýlové kombinácie. Jemná koža vrchného materiálu s výbornými vlastnosťami, ktorá je obzvlášť kvalitne spracovaná, oživí každý outfit. Od biznis štýlu až po športové, elegantné - absolútne pútavé!

Niečo pre dámy

MOKASÍNY Z HLADKEJ KOŽE

„Must-have“ kúsok pre každý jesenný look: módne mokasíny s akcentmi z plyšovej kožušiny. Vďaka hrubému kardiganu v kombinácii s jesennými doplnkami, kabelkou Shopper s plyšovou kožušinou, sa pohodlný celkový vzhľad mení na dokonalý. 

ŠNUROVACIE TOPÁNKY Z HLADKEJ KOŽE

Vznešené a prirodzené! Zrnitá koža týchto šnurovacích topánok má prirodzený charakter, pretože vzor zrna nie je korigovaný brúsením ani razením. Táto šnurovacia topánka doslova žiari na slnku v jesennej hnedej farbe so svetlým tieňovaním. Trendsetteri túto sezónu odporúčajú krepovú podošvu, pretože dodáva topánke prirodzený, ležérny vzhľad.

CHELSEA BOOTS Z HLADKEJ KOŽE

Nečakane vzrušujúce: Topánky Chelsea v tmavozelenej machovej farbe sú vyrobené z jemnej hladkej kože, ktorá jej dodáva čistý ležérny vzhľad. Hrejivá podšívka zaisťuje príjemný pocit pri nosení a robí z nich dokonalého spoločníka na chladné jesenné a zimné dni. Vďaka nespočetným možným kombináciám je štylizácia s týmto novým kúskom potešením. Vyzerajú mimoriadne ležérne s pletenou sukňou, ktorá siaha nad kolená, a so vzorovanými krátkymi pletenými svetrami.

Niečo pre pánov

OBĽÚBENÉ SNEAKER

Biele tenisky sú klasickým hitom pánskeho šatníka. Športové detaily ako perforácia v prednej časti chodidla až po drážky na podošve vytvárajú sofistikované detaily. Tenisky Pat Calvin možno bez námahy kombinovať s elegantnými krajčírskymi štýlmi alebo ležérnymi džínsami. Mikiny s kapucňou v prírodných farbách šikovne dokončia ležérne outfity. Univerzálnosť tohto modelu nepozná žiadne hranice.

LEŽÉRNE CHELSEA BOOTS

Vysokokvalitná, leštená a jemne premastená koža dodáva topánkam Chelsea nádych luxusu a nadčasovej krásy. Všestranný model, ktorý je ideálny na dni v kancelárii, ale aj na bežné príležitosti. Či už chino alebo džínsy, pri tomto modeli rozhoduje výlučne príležitosť

ŠNUROVACIE TOPÁNKY Z NUBUKOVEJ KOŽE

Mäkká a zároveň odolná nubuková koža dodáva outfitu ležérny a dobrodružný nádych. Tieto šnurovacie topánky sú nielen pevné pri chôdzi na rôznych povrchoch, ale aj neomylným doplnkom módneho pánskeho šatníka. Obzvlášť farebnosť nubukovej kože sa dokonale hodí k jesenným trendom monochromatického vzhľadu. 

Viac modelov nielen jesennej kolekcie Pat Calvin nájdete tu.