Tip na exkluzívny vianočný darček

Aj keď ešte nemôžeme povedať, že Vianoce sú za dverami, nezadržateľne sa ten čas blíži. Rozhodli sme sa preto, že je vhodná doba na niekoľko zaujímavých tipov na neobyčajné darčeky. Ponožky, papuče, šál či rukavice, kto nedostal takýto alebo podobný darček? Je ťažké trafiť sa do vkusu, ale s našimi tipmi to zvládnete.  

UFO Darčeková karta

Kto by sa nepotešil dobrému jedlu? Každý z nás si rád vychutná kvalitné jedlo a keď je spojené s dokonalým miestom, úspech je zaručený. Doprajte obdarovanému pocit výnimočnosti so zlatou darčekovou kartou, ktorá sa vzťahuje na konzumáciu v reštaurácii. Po objednaní vám príde karta na vašu adresu, prípadne na adresu obdarovaného.

UFO Darčekový voucher

Ďalšou zaujímavou možnosťou ako obdarovať blízku osobu, je venovať jej jedinečný zážitok v podobe návštevy vyhliadkovej veže UFO spojenej s občerstvením v bare podľa výberu. Po zakúpení dostanete voucher priamo do e-mailu a s vašou objednávkou.

UFO SKYWALK

Náš tretí tip je určený ľuďom, ktorí milujú adrenalín. Potrebujete niekomu "vyraziť dych"? UFO Skywalk bude tým pravým darčekom. Je to unikátna sezónna (apríl-október) adrenalínová atrakcia, ktorá vám umožní vychutnať si návštevu vyhliadkovej veže UFO z úplne inej perspektívy. Vďaka prechodu okolo kupoly si užijete neopakovateľné panoramatické výhľady na Bratislavu. Samozrejme, všetko v doprovode profesionálneho inštruktora.

 

Text: Redakcia

Foto: UFO Tower