VASKY z lásky!

Poznáte ten príjemný pocit z prechádzky, keď so svojou polovičkou poznávate nové miesta a viete že táto vzácna chvíľa neskončí za najbližším rohom kvôli bolesti nôh? Myslím, že sa všetci zhodneme na tom, že kvalitné a pohodlné topánky sú veľmi dôležité. Je však ďalší faktor, ktorý ovplyvňuje to, ako sa v topánkach cítime a tým je ich dizajn.

V dnešnom článku by sme vám radi predstavili ručne vyrábané topánky značky Vasky s jedinečným dizajnom, ktoré budete milovať.

Topánky pre VÁS

Ako sme už v úvode písali, romantickú prechádzku si najlepšie vychutnáme v pohodlných topánkach. To nám zaistí napríklad minimalistický a unisexový strih poltopánky Derby. Už si len vybrať farbu, ktorá vám najlepšie pristane. Napríklad ružová pre dámu, sivá pre pána a ku tomu vyrazené iniciály. Čo vy na to?

Custom tenisky

Hľadáte originálny darček pre niekoho na kom vám veľmi záleží? Čo tak navrhnúť tenisky s dizajnom na mieru? Vďaka Vasky konfigurátoru budú presne podľa vašich predstáv. Okrem toho si na ne môžete nechať vytlačiť odkaz či citát. 

Svadba je jedinečným okamihom pre každého. Ak hľadáte niečo originálne, vytvorte si spoločný dizajn svadobných tenisiek s vašimi menami, dátumom svadby a podobne. Budú pre vás krásnou spomienkou na váš veľký deň! 

Text a foto: VASKY