Viete čo je nové vo svete krásy, vôní a hýčkania pleti? II.

Líčiace produkty Collistar Milano

V čase, kedy sa vo svete krásy z každej strany vynárajú nové trendy, predstavuje Collistar nové očné tiene Impeccable Compact Eye-Shadow, kompaktný púder Impeccable Compact Powder a licenka Impeccable Maxi Blush, produkty opierajúce sa o jasnú filozofiu: kombinujú efektívnosť s bezpečnosťou a rešpektovaním ekologických princípov.

IMPECCABLE MAXI BLUSH

Lícenka bola pretvorená v duchu novej filozofie Collistar Clean Research®: výsledkom je hybridný skrášľujúci/ošetrujúci produkt so znášanlivým zložením, ktorý umožňuje pleti dýchať. Nová lícenka je viacúčelová: s jej pomocou môžete pleť rozjasniť a skrášliť, alebo môžete zvýrazniť okrajové kontúry tváre. Dodá farbu líčkam a je rovnako skvelá na úpravu make-upu počas dňa. Navyše pleť nepretržite hydratuje a chráni. Vytvára bezchybný pocit a žiarivý finiš, jej textúra je príjemná a trvácna. Ľahko sa nanáša a roztiera, skrášľuje pleť dotykom farby. Pleť pôsobí od okamihu aplikácie zdravším a jednotnejším dojmom.

Dermatologicky a oftalmologicky testované, zloženie lícenky Impeccable Maxi Blush je bezpečné a efektívne pre všetky typy pleti, vrátane tej najcitlivejšej. Používaný mastenec má certifi kát potvrdzujúci, že je bez obsahu azbestu; je testovaný na prítomnosť niklu (<0,001%) a ťažkých kovov. Nové zloženie obsahuje dvojicu aktívnych zložiek, ktoré pomáhajú formovať na pleti ochrannú bariéru pred vysúšaním, nečistotami a vonkajšími vplyvmi: sericín z oblasti jazera Como a exkluzívnu omladzujúcu zložku pôsobiacu aj proti digitálnemu starnutiu.

IMPECCABLE COMPACT EYE-SHADOW

Nový rad očných tieňov Impeccable Compact Eye Shadow sa vyznačuje – zmyselnou textúrou, prvotriednymi zložkami, bezpečnosťou a dermatologickými, ako aj oftalmologickými testami. Výhody sú zrejmé: ľahká a žiarivá textúra, komfort, dlhá trvácnosť; očné tiene sa jednoducho nanášajú, sú neparfumované a vhodné aj pre vegánov. Ohromnou výhodou je ošetrujúce pôsobenie na očné viečka: hydratácia a liftingový efekt.

Aplikácia: Pre prirodzený efekt si nanášajte očné tiene suchým aplikátorom. Ak túžite po intenzívnejšom výsledku, aplikátor navlhčite. Pre trvácny a plný farebný efekt si očné tiene môžete naniesť aj suchými končekmi prstov. Pre rafinovaný výsledok líčenia si očné tiene nanášajte vhodným profesionálnym štetcom.

IMPECCABLE COMPACT POWDER

Impeccable Compact Powder je kompaktný púder s obsahom overených aktívnych zložiek, ktoré prinášajú perfektné skrášľujúce výsledky, a pritom plne rešpektujú potreby pleti.

Tak ako pri všetkých pudrových produktoch Collistar, základnou zložkou je certifikovaná sľuda, ktorá je zárukou znášanlivosti, kvality a bezpečnosti. Púder je tiež obohatený o cenné aktívne ošetrujúce zložky, ktoré sú zárukou hydratačného účinku, prevencie suchosti, efektu proti znečisteniu a ochrany pred žiarením z elektronických zariadení, čo je dnes už nevyhnutnosťou. Všetky elektronické zariadenia (počítače, mobilné telefóny, tablety, TV) vyžarujú modré svetlo, ktoré je pre pleť škodlivejšie ako UV žiarenie: zrýchľuje oxidačné procesy v bunkách i samotné starnutie pleti. A keďže kompaktný Impeccable Compact Powder má na pleť dlhotrvácny efekt, bol navrhnutý tak, aby jej poskytoval účinnú ochranu pred digitálnym starnutím.

Kompaktný púder sa predstavuje v 6 odtieňoch, ktoré perfektne vyzdvihnú jednotlivé tóny a podtóny pleti, či tie neutrálne, ružové, alebo zlatisté: Ivory, Natural, Honey, Warm Rose, Cameo, Cappuccino.

 

Tous LoveMe The Onyx Parfum

Kvetinový, orientálny a ovocný PARFUM je rovnako výnimočný, ako je návykový. Intenzita voňavých tónov je odrazom intenzity vzácneho kameňa, ktorý ho inšpiroval. Takmer žiarivý dotyk čiernej orchidey je naplnený zmyselnou nehou pivónií a lieskových orieškov. Záhadne návykový charakter majú na svedomí vanilkové lusky so sofistikovanými tónmi drevín.

Pyramída tónov

HLAVA: lieskové oriešky, grapefruit, pivónia

SRDCE: čierna orchidea, heliotrop

ZÁKLAD: vanilka, vetiver, santal

RODINA VÔNÍ: kvetinovo-orientálna, ovocná 

PARFUMÉRI: Domitille Michalon, Christian Alori

Gosh Catchy Eyes Mascara – Allergy Certified

CATCHY EYES MASCARA – ALLERGY CERTIFIED krásne tvaruje riasy od nanesenia prvej vrstvy. Navyše riasy oddeľuje a brilantne zvýrazňuje. Unikátna zaoblená kefka dosiahne aj k tým najmenším riasam a uľahčuje aplikáciu. Tenká kefka predlžuje jednotlivé riasy a dodáva im výnimočný objem. Riasenka od Gosh získala certifikát minimálneho rizika vzniku alergie, čo znamená, že umožňuje bezpečné používanie pre zákazníčky s citlivými očami náchylnými na vznik alergií.

 

LALIQUE WHITE IN BLACK

Ikona pre novú generáciu mužov, ktorí sa neboja porušovať kódy klasickej mužnosti. Lalique oslavuje prirodzenú šik eleganciu dnešnej generácie mužov prostredníctvom vône plnej kontrastov. Pre muža, ktorý sa nebojí prejaviť všetky svoje stránky a protiklady.

Pyramída tónov

HLAVA: taliansky bergamot, grapefruit, kadidlo

SRDCE: olej z kardamómu, ružové korenie, olej z elemi, levanduľa

ZÁKLAD: biely céder, olej z pačuli, tolu balzam, ambroxan, vanilka

RODINA VÔNÍ: drevitá, orientálna, svieža

PARFUMÉRKA VÔNE: Karine Dubreuil Sereni

Marlies Möller Marlies Vegan Pure!

Nová vlasová starostlivosť Marlies Möller rozmaznáva vlasy luxusným vegánskym zložením. Pre viac hydratácie, úžasný objem a zdravý lesk pomocou prírodnej sily výťažkov – pre podporu vegánskeho životného štýlu a luxusných okamihov pôžitku.

Špeciálna kombinácia 100% vegánskych aktívnych zložiek, ako aj povzbudzujúca sviežosť harmonickej vône limetky, grapefruitu a zeleného čaju s trochou pižma a dotykom kvetu osmantusu revitalizuje vlasy a pokožku čistým prírodným spôsobom.

Marlies Vegan Pure! sugar scalp scrub

Hĺbkovo čistiaci peelingový gél s najjemnejšími čiastočkami cukru odstraňuje šetrne, a pritom dôkladne všetky stopy stylingových produktov, odumreté bunky a nečistoty z vlasov a pokožky hlavy. Svieža citrónová vôňa umocňuje pocit dokonale čistých vlasov.

Marlies Vegan Pure! beauty shampoo

Čistý, priezračný a citrusovo svieži vlasový šampón s prírodným zložením posilňuje a revitalizuje vlasy od korienkov po končeky, pričom chráni pokožku hlavy. Pri kontakte s vodou sa gélová textúra premieňa na jemnú krémovú penu, ktorá sa ľahko vmasíruje do vlasov a dobre sa oplachuje. Pre dokonale čisté, vitálne, lesklé a krásne vlasy.

Marlies Vegan Pure! beauty leave-in conditioner

Ošetrujúci bezoplachový kondicionér so sviežou citrusovou vôňou posilňuje zvnútra všetky typy vlasov vrátane poškodených. Poskytuje im intenzívnu hydratáciu, hodvábny, hladký a prirodzene lesklý vzhľad. Jeho výhodou je bezoplachová forma v spreji, ktorá zároveň uľahčuje úpravu vlasov. Poskytuje im objem a má trvácny efekt.

Jimmy Choo Urban Hero Gold Edition

Jimmy Choo s hrdosťou predstavuje pánsku novinku Urban Hero Gold Edition. 

Dielo slávnej parfumérky Juliette Karagueuzoglou, Urban Hero Gold Edition má drevitú, orientálnu a ovocnú kompozíciu. Predstavuje sa vo forme parfumovanej vody. V úvode nasiaknutá unikátnymi a vábivými tónmi ananásu s červeným pomarančom, táto vôňa v srdci vyniká balzamovo-sladkým charakterom upokojujúcej levandule a sýtych tónov fazuliek tonky. Základ je hladký a sofistikovaný, vyjadrený kombináciou santalového dreva a machu. Jimmy Choo Urban Hero Gold Edition je sofistikovaná vôňa s ohnivým kreatívnym srdcom. Plná protikladov a kontrastov, spája prvky elegancie a rebélie, umenia a života.

Pyramída tónov

Hlava: červený pomaranč, ananás, bazalka

Srdce: levanduľa, fazuľky tonky, ambertonic

Základ: santalové drevo, mach, pižmo