Viete čo je nové vo svete krásy, vôní a hýčkania pleti? III.

Jemný charakter svojej predchodkyne Betty Barclay Pure Style dopĺňa v kompozícii Betty Barclay Pure Sun svieža intenzita leta. Diamantová orchidea, magnólia a púštne zlato vytvárajú aromatický svieži úvod vône. V srdci rozkvitajú kvety lotosu, neroli a cenné kvety jablka. Formujú unikátny kokteil vyžarujúci príjemnú zmyselnosť a vitálnu hrejivosť. Tóny živice, santalu a japonského cyprusu vnášajú do vône hĺbku a harmonický záver. Betty Barclay Pure Sun je pripomienkou dlhých, nezabudnuteľých letných dní, po ktorých často krát tak túžime. Vegánske zložky sú o dôvod viac, prečo sa tešiť z pocitu bezstarostného leta.

Pyramída tónov

Hlava: Diamantová orchidea, magnólia, púštne zlato

Srdce: Lotos, neroli, vzácny jablkový kvet

Základ Živica, santal, japonský cyprus

Porsche Design - Pure

Porsche Design Pure je elegantný aromatický výtvor. Patrí do rodiny fougère vôní, pričom vyžaruje modernosť a sofistikovanosť. Tvorca vône Nicolas Beaulieu sa pri vývoji vône inšpiroval mužným purizmom a vysokou kvalitou produktov Porsche Design.

Vôňu otvára inovačný akord ozónu skombinovaný s tónmi grapefruitu a ružového korenia. V srdci vône sa rozvíja spojenie kašmíru, levandule a šalvie. Základ zostavený z minerálnej ambry, vetiveru a pačuli dodáva vôni klasickú mužnú auru.

Pyramída tónov

Hlava: grapefruit, ružové korenie, ozónový akord

Srdce: šalvia, kašmír, levanduľa

Základ: akord minerálnej ambry, vetiver, pačuli

 

LÍNIA

Toaletná voda 50 ml

Toaletná voda 100 ml

Vlasový & telový sprchový gél 200 ml

GOSH - Brow Lift Lamination Gel

Pripravte sa na vzrušujúcu novinku! Predstavujeme BROW LIFT Lamination Gel – produkt, ktorý skrášli vaše nepoddajné obočie, a navyše ho perfektne vypne! Tento gél dodá vášmu obočiu vysnený vzhľad v priebehu niekoľkých minút – prekryje drobné medzierky a vytvorí ilúziu dokonalého obočia. Je neinvazívnym spôsobom ako získať perfektné obočie.

BROW LIFT Lamination Gel má certifikát minimálneho rizika vzniku alergie, čo znamená, že umožňuje bezpečné používanie pre zákazníčky s citlivou a alergickou pleťou. Prísne požiadavky tejto certifikácie znamenajú, že každá z použitých surovín musí byť schválená, vďaka čomu je riziko alergickej reakcie naozaj veľmi nízke.

Esprit - Simply You

SIMPLY YOU for her je zmyselná dámska parfumovaná voda. Svojimi pudrovými tónmi nežne zahaľuje zmysly a vyžaruje špeciálnu ženskosť, ktorá je odrazom vnútornej sily a pokoja.

Vrchné tóny sú žiarivé a vyvolávajú dobrú náladu. Povzbudzujú a osviežujú zmysly čerstvosťou bergamotu a pikantnosťou ružového korenia. Vzácne kvetiny sú srdcom vône, formujú hrejivý kvetinový buket. Heliotrop v sprievode jemnej vanilky dotvára záhadná vôňa jazmínu. Osmantus vydáva ovocno-kvetinovú, a pritom jemne drevitú vôňu. Exotický santal obohacuje kompozíciu SIMPLY YOU o hrejivé drevité nuansy, sladké a vláčne zároveň. Diskrétny dotyk zvodnej ambry a pižma harmonicky završuje základ vône a zaručuje jej trvácnu stopu.

Pyramída tónov

Hlava: Bergamot, ružové korenie

Srdce: Heliotrop, jazmín, osmantus

Základ: Santal, ambra, pižmo

Naj Oleari - CLICK ON ME EXTRA VOLUME MASKARA

Vďaka hlbokej čiernej textúre a špeciálnej kefke s tvarom presýpacích hodín dodáva riasam intenzívny objem a predĺženie pre ozajstné zvýraznenie vzhľadu. Krémová a tekutá textúra farby umožňuje jednotnú aplikáciu, pričom pokrýva všetky riasy: riasy sú hustejšie a plnšie s každým použitím. Zloženie je obohatené o extrakty ďateliny a mungo fazule, ktoré stimulujú a podporujú folikulárny rast rias. Vďaka tomu dodávajú riasam hustotu a predĺženie už po 30 dňoch používania.

Špeciálne zložky:

• Arabská guma: získaná zo senegalského agátu, stromu, ktorý rastie v Afrike, Pakistane a Indii. Prírodná fixačná a priľnavá zložka, ktorá pri styku s vodou formuje ochrannú vrstvu.

• Vosk z ryžových otrúb: rastlinný vosk z oleja z ryžových otrúb má hydratačné a upokojujúce vlastnosti.

• Výťažky z ďateliny a mungo fazule: laboratórne testy preukázali, že kombinácia tejto dvojice extraktov zlepšuje a predlžuje folikulárny životný cyklus rias už po 30 dňoch používania; posilňuje rast, hustotu a dĺžku rias.

Naj Oleari - GLOW ME PERFECTING PRIMER

Rozjasňujúca podkladová báza zmierňuje chybičky krásy, zjednocuje pleť a rozjasňuje ju vďaka obsahu sofistikovaných ružových mikroperličiek. Špeciálna textúra spája výhody skrášľujúcich a ošetrujúcich produktov: zmierňuje známky únavy a prebúdza v pleti svieži, hladký vzhľad. Ľahké nemastné zloženie zlepšuje trvácnosť make-upu, pričom pleť zanecháva sviežu a bráni nežiaducemu lesku.

Špeciálne zložky: 

• 10% voda z damaskej ruže: prírodná kvetinová voda s hydratačným a upokojujúcim pôsobením. Vďaka podpore pružnosti spevňuje a osviežuje pleť, zaručuje jej mladosť a zdravie.

• Derivát kokosu: extrakt dužiny zjemňuje pleť a je bohatý na vitamíny.

• 2% extrakt plodov evódie: extrakt plodov používaných v čínskej medicíne stimuluje mikrocirkuláciu, dodáva pleti nový jas a podporuje jednotný tón pleti.

• 1,5% extrakt kvetu lotosu: bojuje proti starnutiu a suchosti pleti.

Naj Oleari - PETAL DEW BIPHASE MAKEUP REMOVER

Dvojfázový odličovač 3v1: odstraňuje make-up, čistí a posilňuje riasy, je ideálnym produktom na odstránenie odolného, intenzívneho a vodeodolného make-upu, pričom pôsobí rýchlo a šetrne.

Špeciálne zložky:

• Destilovaná voda z ruží a nevädze má hydratačný a rozjasňujúci účinok.

• Extrakt kvetu broskyne zvláčňuje, rozjasňuje a detoxikuje pleť.

• Výťažky evódie, stévie a bielej pivónie rozjasňujú pleť.

• Ricínový olej má prírodný, omladzujúci, ochranný a posilňujúci efekt na riasy.

Naj Oleari - LOVELY CUDDLE CLEANSING MOUSSE

Vláčna pena, ktorá šetrne čistí pleť, pričom do hĺbky odstraňuje nečistoty, kožný maz a zvyšky make-upu. Zanecháva pleť hladkú a čistú, bez toho, aby ju vysušovala. Ľahká vláčna textúra premieňa čistenie na príjemný rituál a okamihy rozmaznávania pleti. Praktický dávkovač premieňa v okamihu stlačenia tekutinu na penu s delikátnou kvetinovou vôňou. Obohatená o výťažky kvetov broskyne a čerešne, pôsobí zvláčňujúco, rozjasňujúco a detoxikačne.

Špeciálne zložky:

• Extrakt kukurice a rastlinný kokosový olej dodávajú pleti vláčnosť a pružnosť, majú penivú schopnosť a prepožičiavajú produktu krémovú textúru.

• Extrakty kvetov broskyne a čerešne posilňujú zvláčňujúce, rozjasňujúce a detoxikačné účinky produktu.

• Vitamíny E a C majú ochranný a antioxidačný účinok, napomáhajú k obnove pleti poškodenej vplyvom voľných radikálov.

• Pantenol, alebo vitamín B5, zlepšuje funkciu bariéry pleti a zvyšuje jej pružnosť.

• Glycerín pleť zjemňuje a chráni ju pred dehydratáciou.

Elie Saab - Le Parfum Lumière

LE PARFUM LUMIÈRE zachytáva tóny brieždenia, keď je vzduch prenikavo svieži, čistý a ranná rosa šíri tóny kvetín a ovocia: vitálnu vôňu mandarínky a pomarančového kvetu s výraznou aurou bieleho jazmínu a žltého ylang-ylangu. Hrejivá ako lúče slnka, nová vôňa je oslavou sebavedomej silnej ženy – veselej, usmiatej, milujúcej život a otvorenej budúcnosti.

Vôňa tak patrí do rodiny kvetinových, drevitých a cyprusových vôní.

Úvod vône je jemný a prekvapivý: tóny oleja z talianskej mandarínky splývajú s olejom z ylang-ylangu z Madagaskaru. Odhaľujú sa postupne, presne ako prvé lúče slnka.

V srdci nasleduje zvodný buket indického jazmínu a tuberózy, zjemnený kvetom pomarančovníka evokujúcim delikátnu výšivku vykúpanú v tekutom zlate.

V závere sa objavujú nežné odozvy pižma, ambry a pačuli šíriace svoju pretrvávajúcu, avšak diskrétnu stopu.

Výsledkom je príjemná, zahaľujúca dámska vôňa kombinujúca kvetinové tóny s prekvapivou hĺbkou drevín.

Philipp Plein - The Skull

Prezentovaná v bohatej koncentrácii parfumu, vôňa THE $KULL je ako luxusné voňavé tetovanie, ktoré na pokožke zanechá intenzívnu a návykovú stopu. Zostavená z korenistých, drevito-kožených a živočíšnych akcentov, šíri výraznú esenciu čierneho korenia, kardamómu a okázalých akvatických tónov, posilnených sýtosťou tmavých drevín, kože, Bourbon vanilky a tónov čiernej ambry.

Vôňa sa zrodila zo spolupráce Philippa Pleina a medzinárodne uznávaného Majstra parfuméra Alberta Morillasa. Vyjadrenie výrazného a moderného luxusu, vôňa ako podpis, jedinečná a ultra rozpoznateľná.