VISION - luxus a elegancia

Kolekcia VISION je značková kolekcia umývadiel vyrobených zo špeciálneho materiálu nazývaného Vetrofreddo®. Jeho hlavnou výhodou je všestrannosť, vďaka ktorej sa môže prispôsobiť akémukoľvek tvaru a umožňuje využiť kreativitu bez obmedzení. Kolekcia VISION je k dispozícii vo viacerých lesklých a nepriehľadných farbách.

Umývadlá tejto kolekcie majú čierne vnútro, ktoré je zdobené kaskádovitými líniami. Zvonku je umývadlo hladké a textúrované na dotyk, na obrázkoch v novej farbe s názvom Sahara Pink. Táto farba je elegantná a zvodná a hodí sa k rôznym štýlom interiéru, krásne dopĺňa drevo alebo lakované povrchy.

Jedným z technologických detailov tejto kolekcie je nový automatický odtok s integrovaným prepadom, ktorý umožňuje vypustenie vody pri dosiahnutí prednastavenej hladiny.

Kolekcia VISION zahŕňa nielen umývadlá na dosku, ale aj voľne stojace verzie. K umývadlu je možné kombinovať zrkadlá, čím sa vytvára celkový estetický dojem. Zrkadlá s bočným LED osvetlením zdôrazňujú povrchové úpravy a tvary umývadiel.

Text: Redakcia

Foto: Glass Design