V päťhviezdičkovom hoteli Lomnica vo Vysokých Tatrách vám leto zachutí

Leto nám chutí. Výnimočné chute vás v hoteli Lomnica sprevádzajú na každom kroku – na tanieroch, v pohároch, na stenách apartmánov aj chodieb alebo na terase, kde vám chute sprostredkúvajú umelci počas hudobných večerov. Hotel Lomnica je päťhviezdičkový hotel nachádzajúci sa vo Vysokých Tatrách na Slovensku. Svojimi službami a ponukou sa radí medzi svetovú úroveň aj na domácom trhu.

Chuť majstrovskej gastronómie

Hotel Lomnica je známy svojimi výnimočnými gastronomickými zážitkami. Ponúka hneď dve reštaurácie: fine-diningovú Franz Jozef a A'la Carte Sissi. Konajú sa tu rôzne gastronomické eventy napríklad aj v spolupráci s Michelinskými kuchármi či reštauráciami.

Počas leta sa organizujú 7-chodové degustačné večere s pivným párovaním pod holým nebom s názvom Food car series. Tieto jedinečné zážitky sú servírované z foodcaru pred hotelom Lomnica v štýle street food, pričom ich sprevádza hudba a príjemná letná atmosféra. Koncom leta sa koná aj jedinečné podujatie s názvom ALL ZAR HANDS DINNER, kde sa hostia môžu tešiť na prestížnu degustačnú večeru, ktorej sa venuje celý gastronomický tím z rodiny značiek ZAR (šéfkuchári, šéfcukrári, someliéri).

Okrem týchto špeciálnych podujatí sa každý víkend v reštaurácii Franz Jozef priamo v hoteli Lomnica koná 8 alebo 11-chodová degustačná večera s vínnym párovaním. Hotel Lomnica okrem iného dbá aj na kvalitu surovín a používa citlivo vyberané suroviny z vlastných vinohradov a fariem vo Farnej. Ponúkajú tiež vlastné pivo z pivovaru vo Svätom Jure, levanduľové darčeky na izbách z vlastného levanduľového poľa vo Farnej a vlastnú praženú kávu s názvom Mozart. Pečivo a dezerty sú pripravované v ich vlastnej cukrárni. Kuchári a šéfkuchári sú zruční a nechýba im vášeň pre prácu, ktorú robia, čo ocenia aj ich vracajúci sa klienti.

Hotel Lomnica ponúka skutočnú zážitkovú gastronómiu svetovej úrovne, ktorá je dostupná pre všetkých, ktorí ocenia vynikajúce jedlo. Medzi ich špeciálne nápoje patria vlastné giny či zdravá hroznová šťava s názvom PiJUR. V hotelovej vinotéke Selaví sa pravidelne konajú tematické degustácie vína, ale je možné si vybrať aj degustácie rumov a piva priamo v hoteli.

Chuť nádherných výhľadov a prírody na dosah

Okrem skvelej gastronómie si hostia môžu vychutnať aj nádherné výhľady na Vysoké Tatry. Hotel Lomnica sa nachádza v tesnej blízkosti lanoviek a ponúka terasu s výhľadom na impozantné štíty hôr.

Chuť kultúry a umenia

Hotel je tiež zameraný na kultúru a umenie. Hostia môžu obdivovať originálne umelecké diela umiestnené v celom hoteli, od izieb, cez chodby, kaviareň, a reštaurácie. V ponuke sú aj komentované prehliadky dvoch výstavných miestností.

Chuť oddychu a relaxu

Pre oddych a relax je k dispozícii jóga na terase počas leta a prémiová kozmetika Valéria vo wellness Valéria. Hostia si môžu užiť kozmetické ošetrenia a wellness procedúry. Na zadnej terase sú k dispozícii lehátka, kde si môžete oddýchnuť a v pokoji vychutnávať  výhľady na štíty hôr. Wellness je otvorené už od 8:00 a zahŕňa vonkajšiu aj vnútornú vírivku a bazén. Bar so sviežimi nápojmi a drinkami je samozrejmosťou.

Hotel Lomnica tiež ponúka zážitkovú jazdu veteránom s piknikovým košom. Na požičanie sú k dispozícii aj e-bicykle so zdravým snackom pripraveným a zabaleným ich personálom.

 

Všetky tieto služby sú poskytované s individuálnym prístupom s cieľom poskytnúť hosťom nerušené chvíle oddychu. Hotel Lomnica je miestom, kde si hostia môžu užiť luxusný pobyt, skvelú gastronómiu, nádhernú prírodu, kultúru a relax.